Premier League: Ξέσπασε η Έβερτον, 3-0 τη Λιντς

Η Έβερτον άφησε πίσω της την ήττα από τη Νιουκάστλ και επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Λιντς στο «Γκούντισον Παρκ» για την 25η αγωνιστική της Premier League. Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Premier League: Ξέσπασε η Έβερτον, 3-0 τη Λιντς

Στον δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η Έβερτον και πανηγύρισε ένα ακόμα τρίποντο στη φετινή Premier League που της επέτρεψε να απομακρυνθεί από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ άφησε πίσω της την ήττα από τη Νιουκάστλ και επιβλήθηκε με το ευρύ 3-0 της Λιντς στο «Γκούντισον Παρκ» για την 25η αγωνιστική.

Τα «ζαχαρωτά» προηγήθηκαν 2-0 πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο μισάωρο της συνάντησης με τα τέρματα των Κόουλμαν (10’) και Κιν (23’), ενώ στην επανάληψη έφτασαν και στο 3-0 με τον Γκόρντον (78’).

Για τα «παγώνια» της Λιντς, που βρίσκονται λίγες μόλις θέσεις πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη, αυτό ήταν το τρίτο σερί τους ματς στο πρωτάθλημα που έμειναν μακριά από το τρίποντο, ενώ σημειώνεται επίσης πως μετρούν φέτος μόλις δύο νίκες σε 12 εκτός έδρας παιχνίδια τους στον θεσμό!

Πέραν αυτών, Μπρέντφορντ και Κρίσταλ Πάλας έμειναν στο «λευκό» 0-0 και μοιράστηκαν τον πόντο, ενώ πριν τον αγώνα παρουσιάστηκε στο κοινό των γηπεδούχων ο νεοαποκτηθείς Δανός μεσοεπιθετικός Κρίστιαν Έρικσεν, με τον κόσμο να τον υποδέχεται θερμά.

Τέλος, η Μπράιτον επικράτησε 2-0 της Γουότφορντ και παρέμεινε στο «κόλπο» της ευρωπαϊκής εξόδου, ενώ αντίθετα οι «σφήκες» έμειναν για 12ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από τη νίκη και παραμένουν στην προτελευταία θέση της κατάταξης, που τους φέρνει πιο κοντά στον υποβιβασμό.

Το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής

Σάββατο 12/2

Μάντστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 1-1

16' Σάντσο - 48' Άνταμς

Μπρέντφορντ – Κρίσταλ Πάλας 0-0

Έβερτον – Λιντς 3-0
(10’ Κόουλμαν, 23’ Κιν, 78’ Γκόρντον)

Γουότφορντ – Μπράιτον 0-2
(44’ Μοπέ, 82’ Γουέμπστερ)

Κυριακή 13/2

16:00 Μπέρνλι-Λίβερπουλ

16:00 Νιούκαστ-Άστον Βίλα

16:00 Τότεναμ-Γουλβς

18:30 Λέστερ-Γουέστ Χαμ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ