Premier League: Νέα πίκρα για τη Γιουνάιτεντ, πήρε βαθμό η Σαουθάμπτον (Highlights)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στο 1-1 με τη Σαουθάμπτον με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να μετράει έξι συνεχόμενα ματς χωρίς να σκοράρει.

Premier League: Νέα πίκρα για τη Γιουνάιτεντ, πήρε βαθμό η Σαουθάμπτον (Highlights)

Δεν τα κατάφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά το εκτός έδρας 1-1 με τη Μπέρνλι. Οι "κόκκινοι διάβολοι" παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στη Σαουθάμπτον στο "Όλντ Τράφορντ" σε ένα παιχνίδι που μπήκαν δυνατά στο γήπεδο, πίεσαν και προηγήθηκαν στο 16' με τον Σάντσο.

Η Σαουθάμπτον, ωστόσο προσπάθησε στην επανάληψη να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους και το κατάφερε. Στο 48' ο Άνταμς απάντησε στο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο πρώτο μέρος. Έτσι οι φιλοξενούμενοι μετά την ισοπαλία που πήραν από τη Σίτι και το διπλό στο Λονδίνο κόντρα στην Τότεναμ δεν έχασαν ούτε από τη Γιουνάιτεντ και πλέον έχουν μπροστά τους ένα πολύ πιο βατό πρόγραμμα.

Ήρωας για τους φιλοξενούμενους ο γκολκίπερ Φόρστερ, ο οποίος στις καθυστερήσεις είπε "όχι" στην "καρφωτή" κεφαλιά του Μαγκουάιρ. Στο μεταξύ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έμεινε για έκτο συνεχόμενο παιχνίδι χωρίς γκολ.

Το πρόγραμμα…

Σάββατο 12/2

Μάντστερ Γιουνάιτεντ-Σαουθάμπτον 1-1

16' Σάντσο - 48' Άνταμς

17:00 Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας

17:00 Έβερτον-Λιντς

19:30 Νόριτς-Μάντσεστερ Σίτι

Κυριακή 13/2

16:00 Μπέρνλι-Λίβερπουλ

16:00 Νιούκαστ-Άστον Βίλα

16:00 Τότεναμ-Γουλβς

18:30 Λέστερ-Γουέστ Χαμ

Η βαθμολογία