Aγωνία στην Αταλάντα, τραυματίστηκε (και) ο αμυντικός Παλομίνο

Ο Αργεντινός αμυντικός Χοσέ Λουίς Παλομίνο τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Αταλάντα με αντίπαλο την Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Coppa Italia.

Aγωνία στην Αταλάντα, τραυματίστηκε (και) ο αμυντικός Παλομίνο

Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα τραυματισμών στο «στρατόπεδο» της Αταλάντα, λίγες μόλις ημέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (17/2) στο Μπέργκαμο για τα πλέι-οφ του Europa League.

Κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας με αντίπαλο την Φιορεντίνα για τα προημιτελικά του Coppa Italia, ο Χοσέ Λουίς Παλομίνο αποχώρησε στο 37ο λεπτό της συνάντησης και αντικαταστάθηκε από τον Τέιν Κόπμεϊνερς.

Ο Αργεντινός κεντρικός αμυντικός υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο δεξί του πόδι και πλέον αναμένεται να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αταλάντα έχασε την περασμένη Κυριακή και τον Κολομβιανό επιθετικό Ντουβάν Ζαπάτα. Ο τελευταίος μετέβη στη Φινλανδία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό, ωστόσο τα αποτελέσματα των πρώτων του εξετάσεων επιβεβαίωσαν την σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Όπως σημειώνεται, είτε αποφασίσει ο παίκτης να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση είτε ακολουθήσει συντηρητική αγωγή, θεωρείται δεδομένο ότι θα μείνει για μεγάλο διάστημα μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και πιο συγκεκριμένα για περίπου τρεις μήνες.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η «Gazzetta dello Sport» ο Ζαπάτα θα μπορούσε να επιστρέψει στα 3-4 τελευταία παιχνίδια της Αταλάντα στη σεζόν και φυσικά δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο Europa League.