Αταλάντα: Σε ειδικό γιατρό ο Ζαπάτα στη Φινλανδία

Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Αταλάντα, ο Κολομβιανός επιθετικός Ντουβάν Ζαπάτα θα μεταβεί αύριο (9/2) στη Φινλανδία για να εξεταστεί από ειδικό γιατρό για τον τραυματισμό του.

Αταλάντα: Σε ειδικό γιατρό ο Ζαπάτα στη Φινλανδία

Έντονος είναι ο προβληματισμός στο «στρατόπεδο» της Αταλάντα για την κατάσταση της υγείας του Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος τραυματίστηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της ομάδας του με αντίπαλο την Κάλιαρι την περασμένη Κυριακή (6/2).

Ο σύλλογος του Μπέργκαμο με ανακοίνωσή του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του γνωστοποίησε πως ο Κολομβιανός επιθετικός θα μεταβεί αύριο (9/2) στη Φινλανδία προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό γιατρό.

Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία, από τις νέες εξετάσεις που θα υποβληθεί ο ποδοσφαιριστής θα αποφασιστεί τελικά αν θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο Ζαπάτα θα μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα (3-4 μήνες) και δεν θα «ανταμώσει» με τον Ολυμπιακό στις διπλές αναμετρήσεις για τα πλέι-οφ του Europa League, όπου διακυβεύεται η πρόκριση στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.