Ολυμπιακός: Σοκ στην Αταλάντα με Ζαπάτα

Ο Ντουβάν Ζαπάτα εκτιμάται ότι θα μείνει εκτός δράσης για πολύ μεγάλο διάστημα (3-4 μήνες) και δεν θα «ανταμώσει» με τον Ολυμπιακό στις διπλές αναμετρήσεις με την Αταλάντα για το Europa League.

Ολυμπιακός: Σοκ στην Αταλάντα με Ζαπάτα

Η Αταλάντα είναι μία ομάδα που μεσοεπιθετικά πετάει «φλόγες». Ο Ντουβάν Ζαπάτα αποτελούσε μέρος του... φλογοβόλου του συγκροτήματος από το Μπέργκαμο.

Εντούτοις, στις διπλές αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στις 17 και στις 24 Φεβρουαρίου για τα μπαράζ του Europa League, θα είναι ο μεγάλος απών.

Οι πληροφορίες από την Ιταλία αναφέρουν ότι έχει πάθει τελικά σοβαρή ζημιά και μπορεί να μείνει εκτός δράσης για 3-4 μήνες!

Υπήρχε ως φήμη τις πρώτες πρωινές ώρες ότι έχει πάθει χοντρή ζημιά, αλλά όσο περνάει η μέρα, ολοένα και περισσότερο οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι δεν θα αποφύγει στο τέλος ούτε το χειρουργείο!

Ακόμα επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει από την Αταλάντα, αλλά τα ιταλικά ΜΜΕ οργιάζουν ακόμα και για τον αντικαταστάτη του έως το τέλος της σεζόν.

Ο λόγος για τον 36χρονο Γκρατσιάνο Πελέ, ο οποίος κυκλοφορεί ελεύθερος και υπάρχει ακόμα ανοικτό παράθυρο στην Ιταλία για ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Εννοείται ότι αν αποκτηθεί ο Πελέ, δεν θα μπορεί να αντικαταστήσει τον Ζαπάτα στη λίστα για τα ματς με τον Ολυμπιακό.

Αν λοιπόν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες από την Ιταλία ότι ο Κολομβιανός επιθετικός θα παρακολουθήσει από την τηλεόραση τα δύο παιχνίδια με τους «ερυθρόλευκους», τότε ο Πέδρο Μαρτίνς θα έχει έναν λιγότερο «πονοκέφαλο» ενόψει των δύο αναμετρήσεων της 17ης και 24ης Φεβρουαρίου σε Μπέργκαμο και Καραϊσκάκη αντίστοιχα.

Βέβαια, η Αταλάντα έχει ποδοσφαιριστές που μπορούν να καλύψουν το κενό του «μπόμπερ» Ντουβάν Ζαπάτα, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε φτάσει κοντά στη μετακίνησή του στη Νιούκαστλ πριν από μερικές μέρες.

O Μουριέλ θα κληθεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ερυθρόλευκη άμυνα σε εννιά βράδια στo «Gewiss Stadium» (17/2, 22.00).