Premier League: Αναβολή αγώνα με τουλάχιστον τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Αλλαγή υπήρξε στο υγειονομικό πρωτόλλο της Premier League, με τις ομάδες να συμφωνούν σε αναβολή του αγώνα μόνο αν κάποιος έχει να παρουσιάσει τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Premier League: Αναβολή αγώνα με τουλάχιστον τέσσερα επιβεβαιωμένα κρούσματα

Σε αλλαγή κανονισμού προχώρησε σήμερα (26/1) η Premier League έπειτα και από συζήτηση με της ομάδες, σχετικά με το υγειoνομικό πρωτόκολλο και τα μέτρα κατά του κορονοϊού. Ουσιαστικά αυτό που άλλαξε είναι η προϋπόθεση μίας αναβολής αγώνα, όσον αφορά τα κρούσματα που θα πρέπει να έχει παρουσιάσει μία ομάδα για να κάνει το σχετικό αίτημα.

Πλέον, έπειτα και από κοινή απόφαση των συλλόγων, ο ελάχιστος αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων που θα πρέπει να έχει μία ομάδα είναι τέσσερα. Η συγκεκριμένη αλλαγή γίνεται λόγω των ήδη 22 αναβολών που έχουν υπάρξει, κάτι που έχει προκαλέσει έναν... χαμό στο πρόγραμμα, με τις ομάδες να έχουν χάσει το μέτρημα με τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Φυσικά, αποκορύφωμα σε όλον αυτό το χείμαρρο αναβολών, υπήρξε του παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ για το League Cup με μόλις ένα κρούσμα στους «κόκκινους» μετά από ψευδή αποτελέσματα και τρεις γύρους εξετάσεων.