Το όνειρο του Ποντένσε και το γκολ που του λείπει

Ο Ντανιέλ Ποντένσε είναι από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές της φετινής Γουλβς και ο ίδιος κάνει μεγάλα όνειρα για την ομάδα του.

Το όνειρο του Ποντένσε και το γκολ που του λείπει

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πραγματοποιεί μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα της Γουλβς. Το 2021 δεν κατάφερε να σκοράρει στην Premier League και είναι κάτι που του λείπει, αλλά ευελπιστεί πως θα τα καταφέρει το νέο έτος.

Ο Πορτογάλος πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού γνώριζε την αποθέωση από τα αγγλικά Μέσα και χαρακτηρίζεται ως ο σημαντικότερος επιθετικός των "λύκων". Ο 26χρονος ακραίος επιθετικός έχει τεράστιο μερίδιο στις φετινής επιτυχίες της Γουλβς και στην πολύ καλή της πορεία.

Μετράει δύο ασίστ, αλλά στην Αγγλία επιμένουν πως του λείπει πολύ το γκολ. Και ο ίδιος το ψάχνει αρκετά. Στο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ είχε δοκάρι και ήταν και πάλι από τους πρωταγωνιστές αυτής της νίκης.

Ο ίδιος, πάντως, δεν το έχει κρύψει πως έχει στο μυαλό του την κατάκτηση του FA Cup. Η τελευταία φορά που πέτυχε κάτι τέτοιο η Γουλβς ήταν το 1960 και φέτος στο "Μολινό" κρυφοκοιτάζουν το τρόπαιο.

«Είναι δύσκολο να φτάσουμε στην πρώτη τριάδα ή πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος, αλλά θέλουμε σε αυτή τη διοργάνωση να πάμε μακριά. Μπορούμε να ονειρευόμαστε την κατάκτηση του Κυπέλλου», δήλωσε ο Ντανιέλ Ποντένσε.