Τούχελ: «Απολογήθηκε ο Λουκάκου και είναι ξανά μέλος της ομάδας της Τσέλσι»

Ο Τόμας Τούχελ επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι επήλθε «ανακωχή» στις σχέσεις του και της Τσέλσι με τον Ρομέλου Λουκάκου λέγοντας ο Βέλγος διεθνής επιθετικός απολογήθηκε, αφού «αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει»

Τούχελ: «Απολογήθηκε ο Λουκάκου και είναι ξανά μέλος της ομάδας της Τσέλσι»

Το «τσεκούρι του πολέμου» φαίνεται πως... θάβεται μεταξύ Τσέλσι και Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος είχε μετατρέψει εαυτόν σε ξένο σώμα μετά την συνέντευξη του ότι δεν είναι χαρούμενος στην κάτοχο του Champions League κι ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ίντερ.

Ο Τόμας Τούχελ, που τον άφησε εκτός αποστολής του Κυριακάτικου (02/01) αγώνα με την Λίβερπουλ (2-2) μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για όσα συνέβησαν με τον Βέλγο διεθνή επιθετικό επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι έχει γεφυρωθεί το «χάσμα» μεταξύ των δύο πλευρών.

Όπως είπε ο Γερμανός μάνατζερ ο θηριώδης σέντερ φορ απολογήθηκε κι όπως επεσήμανε, χαρακτηριστικά, «αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει».

«Ο Λουκάκου απολογήθηκε και είναι πάλι στην ομάδα. Για μένα ήταν σημαντικό να καταλάβω ότι η συνέντευξη δεν ήταν κάτι σκόπιμο από την πλευρά του. Δεν είναι κάτι τόσο μεγάλο όσο ο κόσμος θέλει να είναι, αλλά δεν είναι και κάτι μικρό. Ωστόσο, μπορούμε να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να δεχθούμε τη συγγνώμη του.

Ο Ρομέλου γνωρίζει τι έγινε και τι δημιούργησε. Αισθάνεται την ανάγκη να επανορθώσει. Μπορεί να αφήσει το σημάδι του αυτό που έγινε, αλλά θα το διαχειριστεί. Δεν έχει άλλη επιλογή, είναι παίκτης μας.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για την αφοσίωσή του στην ομάδα. Είναι απόλυτα αφοσιωμένος. Αυτός ήταν και ο λόγος που μας εξέπληξε όλο αυτό. Ποτέ δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα, αλλά είναι ένας συναισθηματικός τύπος.

Μάλιστα κάλεσε τους οπαδούς να μην του το κρατήσουν ...μανιάτικο!

«Ελπίζω οι οπαδοί να το καταλάβουν και να υποστηρίζουν την ομάδα. Ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε» ήταν η σχετική δήλωσή του.