Τσέλσι: «Τα βρήκαν» Τούχελ - Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου συζήτησε με την διοίκηση της Τσέλσι και τον Τόμας Τούχελ, λύθηκαν οι παρεξηγήσεις και ετοιμάζεται να παίξει κόντρα στην Τότεναμ

Τσέλσι: «Τα βρήκαν» Τούχελ - Λουκάκου!

Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι και όλα δείχνουν πως ο παίκτης συνεχίζει στους Λονδρέζους.

Μετά από δύο σερί ημέρες συζητήσεων, οι δύο πλευρές έβαλαν στην άκρη τα όσα έγιναν και ειπώθηκαν από πλευράς του Βέλγου φορ, αποφασίζοντας πως είναι καλύτερο και για τους δύο να συνεχίζουν την κοινή τους πορεία.

Μάλιστα ήταν κάτι για το οποίο είχε προϊδεάσει με τις δηλώσεις του ο Τόμας Τούχελ μετά το ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ.

«Είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και πάντα υπάρχει γυρισμός. Θα λύσουμε τα πάντα και μετά θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε. Μετά θα μάθετε και εσείς τι θα γίνει», ανέφερε ο Γερμανός τεχνικός την Κυριακή το βράδυ (2/1).

Ο Λουκάκου είχε δώσει μια μεγάλη συνέντευξη στο ιταλικό «Sky Sports» που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, ζητώντας συγγνώμη από τους οπαδούς της Ίντερ που αποχώρησε με αυτόν τον τρόπο και εξέφρασε την ευχή του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα των «νερατζούρι».

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι - Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Ίντερ»

Παράλληλα, υποστήριξε πως ο τρόπος που έχει επιλέξει ο Τόμας Τούχελ για να αγωνίζεται η Τσέλσι δεν του ταιριάζει, δηλώντας πως δεν περνάει καλά στους Λονδρέζους.

Μάλιστα, ο Βέλγος φορ ξεκίνησε να προπονείται εκ νέου με την ομάδα και δεν αποκλείεται να αγωνιστεί στο ερχόμενο ντέρμπι του Λονδίνου απέναντι στην Τότεναμ του πρώην προπονητή του, Αντόνιο Κόντε.