Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι - Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Ίντερ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου γνωστοποίησε τα συναισθήματα του και ξεκαθάρισε πως κάποια στιγμή θα γυρίσει στην αγαπημένη του Ίντερ. Τι είπε για τον Τούχελ

Λουκάκου: «Δεν είμαι χαρούμενος στην Τσέλσι - Θα γυρίσω κάποια στιγμή στην Ίντερ»

Ο Ρομέλου Λουκάκου φαίνεται πως δεν περνάει τις καλύτερες ημέρες του στην Τσέλσι. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξη που παραχώρησε, τόνισε πως δεν είναι χαρούμενος με τον τρόπο που παίζει ο Τόμας Τούχελ.

Επίσης, αναφέρθηκε στην Ίντερ και την Ιταλία, λέγοντας πως κάποια στιγμή θα επιστρέψει στο Μιλάνο.

«Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τα συναισθήματά μου. Όπως έχω ξαναπεί, η Ίντερ είναι στην καρδιά μου, θα επιστρέψω κάποια στιγμή στην Ίντερ, το ελπίζω δηλαδή. Είμαι ερωτευμένος με την Ιταλία, αλλά αυτή είναι η σωστή στιγμή να μιλήσω και να πω στον κόσμο τι πραγματικά συνέβη.

Νομίζω ότι όσα συνέβησαν το καλοκαίρι δεν ήταν προγραμματισμένο να γίνουν. Το πώς έφυγε από την Ίντερ, το πώς έφυγα από τον σύλλογο, πώς αποχαιρέτησα τους οπαδούς, κάτι που με ενοχλεί γιατί δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή τότε. Δεν είμαι άνθρωπος που θα φύγω από κάπου χωρίς να αποχαιρετήσω.

Είμαι καλά ψυχολογικά. Αλλά δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση στην Τσέλσι. Ο Τούχελ έχει επιλέξει ένα διαφορετικό σύστημα να παίζει, αλλά δεν θα τα παρατήσω, είμαι επαγγελματίας. Δεν είμαι χαρούμενος με την κατάσταση αλλά είμαι επαγγελματίας και δεν θα τα παρατήσω τώρα», ανέφερε.

Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Λουκάκου έχει 7 γκολ σε 17 αγώνες σε Premier League και Champions League.