Το ιστορικό διπλό της Γουλβς στο Ολντ Τράφορντ είχε πολύ... Ολυμπιακό (pics - vid)

Με γκολ του Μουτίνιο στο 82ο λεπτό, η Γουλβς νίκησε 1-0 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ για πρώτη φορά μετά από 42 χρόνια!

Το ιστορικό διπλό της Γουλβς στο Ολντ Τράφορντ είχε πολύ... Ολυμπιακό (pics - vid)

Η ιστορική αυτή νίκη των "Λύκων" είχε έντονο το... ολυμπιακό στοιχείο, αφού πρωταγωνιστές ήταν δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Premier League: Ιστορικό «διπλό» της Γουλβς επί της Γιουνάιτεντ (0-1) (highlights)

MVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ντανιέλ Ποντένσε, για τον οποίο έκαναν ιδιαίτερη αναφορά και τα μεγάλα βρετανικά ειδησεογραφικά πρακτορεία. O Πορτογάλος άσος γέμισε τη στατιστική του με 56 επαφές (7 στην αντίπαλη περιοχή), 26/31 επιτυχημένες μεταβιβάσεις, 6 κερδισμένες κατοχές, δημιούργησε 4 ευκαιρίες, ενώ είχε 4 τελικές, εκ των οποίων οι τρεις στην αντίπαλη εστία.

Από την άλλη, ο Ζοσέ Σα ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για την Γουλβς με την εκπληκτική επέμβαση στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, αναγκάζοντας όλους τους συμπαίκτες του να τρέξουν και να τον αγκαλιάσουν με το σφύριγμα της λήξης.

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος σε συνέντευξή του πριν από το παιχνίδι είχε αναφερθεί στον Ολυμπιακό, γνώρισε την αποθέωση από τους φιλάθλους της ελληνικής ομάδας μετά τη μεγάλη νίκη στο Ολντ Τράφορντ, ανταποδίδοντας αμέσως και διαφημίζοντας το όνομα του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του στην Αγγλία για ακόμα μία φορά.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την υποστήριξή τους. ΘΥΡΑ 7», έγραψε χαρακτηριστικά.