Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Φεράν Τόρες, διαπραγματεύσεις με Μάντσεστερ Σίτι

Ο Φεράν Τόρες έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα, αλλά απομένει η συναίνεση της Μάντσεστερ Σίτι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Μπαρτσελόνα: Συμφωνία με Φεράν Τόρες, διαπραγματεύσεις με Μάντσεστερ Σίτι

Η Μπαρτσελόνα έδωσε τα χέρια με τον Φεράν Τόρες, μετά από την εισήγηση του Τσάβι για την απόκτηση του. Ο 41χρονος τεχνικός ήδη έχει μιλήσει με τον πρόεδρο της «Μπάρτσα», Ζοάν Λαπόρτα, για τα μεταγραφικά σχέδια του. Σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, ο Ισπανός κόουτς έχει ζητήσει από τον Λαπόρτα τέσσερις μεταγραφές τον Ιανουάριο για να μπορέσει να βγάλει την ομάδα από την αγωνιστική κρίση.

Ο Λαπόρτα είναι έτοιμος να ικανοποιήσει τα αιτήματα του νεαρού κόουτς, ο οποίος έχει στην κορυφή της λίστας του τον Τόρες. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάντσεστερ Σίτι και η ομάδα της Βαρκελώνης προσέγγισε ήδη την αγγλική ομάδα, θέλοντας να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο δανεικό με οψιόν αγοράς του το προσεχές καλοκαίρι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα της Βαρκελώνης "Sport", ο Λαπόρτα συμφώνησε με τον ατζέντη του Τόρες, αλλά απομένει η συναίνεση της Σίτι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή τον Ιανουάριο. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η αγγλική ομάδα ζητά 65 εκατ. ευρώ, ως οψιόν αγοράς, για να τον παραχωρήσει και οι Ισπανοί προσπαθούν να ρίξουν την τιμή στα 50 εκατ. ευρώ.