Premier League: Με ασίστ Γιαννούλη η Νόριτς 1-1 στο Νιούκαστλ - Νίκη στο 94' η Λιντς! (highlights)

Ισόπαλη 1-1 έληξε η μάχη της «ουράς» της Premier League μεταξύ Νιούκαστλ και Νόριτς. Τα «καναρίνια» ισοφάρισαν τις «καρακάξες» με τον Πούκι από ασίστ του Γιαννούλη, ενώ λίγο αργότερα η Λιντς πήρε δραματική νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, τα highlights, οι σκόρερ και η βαθμολογία στην Αγγλία.

Premier League: Με ασίστ Γιαννούλη η Νόριτς 1-1 στο Νιούκαστλ - Νίκη στο 94' η Λιντς! (highlights)

Κοντά στην παρθενική της νίκη στο τρέχον πρωτάθλημα βρέθηκε η Νιούκαστλ αλλά η Νόριτς της την στέρησε στο εναρκτήριο ματς της 14ης αγωνιστικής της Premier League.

Oι «καρακάξες» προηγήθηκαν με πέναλτι του Γουίλσον με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, αλλά ισοφαρίστηκαν από τον Πούκι μετά από ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη (ο οποίος μπήκε στο γήπεδο έξι λεπτά πριν το γκολ, στο 73').

Στο ματς ήταν βασικός ο Τζόλης αλλά αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα. Έτσι οι γηπεδούχοι παρέμειναν ουραγοί, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρίτοι από το τέλος με τη δεύτερη διαδοχική ισοπαλία τους και τέταρτο αγώνα δίχως ήττα (2ν. - 2 ισοπ.).

Λίγο αργότερα, η Λιντς κατέκτησε υπερπολύτιμη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας, έστω και με δραματικό τρόπο, καθώς χρειάστηκε το πέναλτι-γκολ του Ραφίνια στο 90'+4' για να φτάσει στο 1-0!

Το προφίλ της 14ης αγωνιστικής:

ΤΡΙΤΗ 30/11

Νιουκάστλ – Νόριτς 1-1
(61' πεν. Γουίλσον - 79' Πούκι)

Λιντς – Κρίσταλ Πάλας 1-0
(90'+4' πέν. Ραφίνια)

ΤΕΤΑΡΤΗ 1/12

21.30: Γουότφορντ – Τσέλσι, Γουέστ Χαμ – Μπράιτον, Γουλβς – Μπέρνλι, Σαουθάμπτον – Λέστερ

22.15: Άστον Βίλα – Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον – Λίβερπουλ

ΠΕΜΠΤΗ 2/12

21.30: Τότεναμ – Μπρέντφορντ

22.15: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ