Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο φεύγει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν για να αναλάβει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ στη γαλλική ομάδα αναμένεται να τον διαδεχθεί ο Ζινεντίν Ζιντάν!

Παρί Σεν Ζερμέν: Ο Ποτσετίνο φεύγει για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναλαμβάνει ο Ζιντάν

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είδε την πόρτα της εξόδου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αγγλικά και γαλλικά ΜΜΕ επιμένουν πως ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θα είναι ο διάδοχος του στην τεχνική ηγεσία των «κόκκινων διαβόλων» και ο Ζινεντίν Ζιντάν θα πάρει τη θέση του στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Υπηρεσιακός προπονητής στη Γιουνάιτεντ έχει αναλάβει ο μέχρι πρότινος βοηθός του Σόλσκιερ, Μάικλ Κάρικ, αλλά η διοίκηση του αγγλικού συλλόγου αναζητά τον νέο προπονητή της ομάδας. Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Parisien» είναι θέμα ημερών το «διαζύγιο» μεταξύ Ποτσετίνο και Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Αργεντινός τεχνικός δεν είναι ευτυχισμένος στην Παρί και είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την γαλλική ομάδα, περιμένοντας την επίσημη πρόταση από τη Γιουνάιτεντ για να επιστρέψει στην Premier League, όπου είχε κάνει σπουδαία καριέρα στον πάγκο της Τότεναμ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει οι σχέσεις ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Ποτσετίνο έχουν διαρραγεί: «Είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν μέχρι το 2023, που λήγει το συμβόλαιό τους. Όλα μπορούν να γίνουν πολύ γρήγορα και μάλιστα εντός της Παρί κανείς δεν ξέρει αν ο Ποτσετίνο θα είναι προπονητής της την επόμενη εβδομάδα», σημειώνεται χαρακτηριστικά.