Αμινατά Ντιαλό: Ελεύθερη η παίκτρια της Παρί για την επίθεση σε συμπαίκτριά της

Ελεύθερη αφέθηκε η Αμινατά Ντιαλό, η οποία είχε συλληφθεί από την αστυνομία ως ηθική αυτουργός της επίθεσης στην συμπαίκτριά στην Παρί Σεν Ζερμέν και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Αμινατά Ντιαλό: Ελεύθερη η παίκτρια της Παρί για την επίθεση σε συμπαίκτριά της

Ελεύθερη αφέθηκε η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, μετά την φερόμενη επίθεση σε μια συμπαίκτριά της την περασμένη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε η γαλλική ομάδα.

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την Τετάρτη (10/11) ότι η Ντιαλό είχε τεθεί υπό κράτηση από την Περιφερειακή Αστυνομική Υπηρεσία των Βερσαλλιών στο πλαίσιο της διαδικασίας που άρχισε μετά την φερόμενη επίθεση.

Η εφημερίδα "L' Equipe" ανέφερε ότι η 26χρονη, φέρεται να προσπάθησε να τραυματίσει σωματικά την συμπαίκτριά της, Κέιρα Χαμραουί, βάζοντας δύο μασκοφόρους άνδρες να την τραβήξουν έξω από ένα αυτοκίνητο, στο οποίοι επενέβαιναν μαζί, και να της επιτεθούν στις 4 Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση της Παρί αναφέρει:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν σημειώνει την απελευθέρωση της Αμινατά Ντιαλό από την αστυνομία. Ο σύλλογος συνεχίζει να υποστηρίζει τις παίκτριες για να τους επιτρέψει να ξεπεράσουν αυτήν την δοκιμασία το συντομότερο δυνατό. Η Παρί Σεν Ζερμέν επαναλαμβάνει την εμπιστοσύνη της στο δικαστικό σύστημα για να ρίξει πλήρες φως στα γεγονότα. Ο σύλλογος θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους για την αυτοσυγκράτηση και τον σεβασμό του τεκμηρίου της αθωότητας καθώς και της ιδιωτικής ζωής της ομάδας».

Η Ντιαλό, η οποία μετρά επτά συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, αγωνίζεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από το 2016 όταν και πήρε μεταγραφή από την Γκινκάμπ.