Παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν προσέλαβε δύο άνδρες για να επιτεθούν σε συμπαίκτριά της!

Δημοσίευμα της "L' Equipe" αποκαλύπτει ότι η παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, συνελήφθη ως ηθική αυτουργός της βάναυσης επίθεση που δέχτηκε με σιδηρολοστό η συμπαίκτρια της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν προσέλαβε δύο άνδρες για να επιτεθούν σε συμπαίκτριά της!

Απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Γαλλία, σύμφωνα με δημοσίευμα της "L' Equipe". Η 26χρονη παίκτρια της Παρί Σεν Ζερμέν, Αμινατά Ντιαλό, συνελήφθη ως ηθική αυτουργός της βάναυσης επίθεση που δέχτηκε η συμπαίκτρια της στην Παρί και την Εθνική Γαλλίας, Κέιρα Χαμραουί.

Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρει και η γαλλική εφημερίδα, η Ντιαλό προσέλαβε δύο άνδρες οι οποίοι την Πέμπτη (4/11) επιτέθηκαν στην Χαμραουί με σιδερολοστό και πρόθεση να της σπάσουν τα πόδια, ώστε να μείνει εκτός δράσης για μεγάλο διάστημα και η Ντιαλό να πάρει τη θέση της!

Η Χαμρουί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της έγιναν πολλαπλά ράμματα στα χέρια και στα πόδια. Η διεθνής παίκτρια, η οποία επέστρεψε το καλοκαίρι από την Μπαρτσελόνα, δεν αγωνίστηκε αναμενόμενα στο ματς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, σε ένα αγώνα που θα ήταν ο 100ος της με τη φανέλα της Παρί.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία κοντινού προσώπου του θύματος, η επίθεση έλαβε χώρα ως εξής: «Επέστρεφε από μια εκδήλωση της ομάδας, μαζί με δύο συμπαίκτριες της. Ήταν κοντά στο σπίτι της με τη Ντιαλό να οδηγεί, όταν εμφανίστηκαν δύο μασκοφόροι, ο ένας την άρπαξε έξω από το αμάξι. Της επιτέθηκαν και τη χτύπησαν πάρα πολλές φορές με ένα μεταλλικό αντικείμενο στα πόδια για αρκετά λεπτά πριν αποχωρήσουν».

Η Ντιαλό συνελήφθη την Πέμπτη (11/11) για την επίθεση, με την γαλλική ομάδα να προχωράει άμεσα σε ανακοίνωση για το συμβάν:

«Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώνει πως η Αμινατά Ντιαλό συνελήφθη σήμερα το πρωί από την αστυνομία των Βερσαλλίων στο πλασίο της διεξαγωγής έρευνας για επίθεση σε συμπαίκτρια της.

Η Παρί Σεν Ζερμέν καταδικάζει με τον πιο έντονο τρόπο τη βία.

Από το απόγευμα της Πέμπτης ο σύλλογος έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την υγεία, την ευημερίνα και την ασφάλεια ολοκλήρης της γυναικείας ομάδας.

Η Παρί Σεν Ζερμέν συνεργάζεται με την αστυνομία των Βερσαλλίων για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Το κλαμπ παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη της διαδικασίας και εν συνεχεία θα μελετήσει τι ενέργειες θα πάρει».