Επίσημο: Ο Τζέραρντ φεύγει από τη Ρέιντζερς, αναλαμβάνει την Άστον Βίλα!

Ο Στίβεν Τζέραρντ αφήνει την Ρέιντζερς για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Άστον Βίλα. Οι δύο ομάδες ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του Άγγλου τεχνικού.

Επίσημο: Ο Τζέραρντ φεύγει από τη Ρέιντζερς, αναλαμβάνει την Άστον Βίλα!

Το πρωί της Πέμπτης (11/11) επισημοποιήθηκε η μετακίνηση του Στίβεν Τζέραρντ από τη Ρέιντζερς στην Άστον Βίλα με ανακοίνωση και από τις δύο ομάδες. Η ομάδα της Σκωτίας, από την πλευρά της, ανακοίνωση τη λύση της συνεργασίας της με τον 41χρονο τεχνικό, ενώ η Άστον Βίλα την πρόσληψή του στην τεχνική ηγεσία.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής των «χωριατών» ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ τόνισε: «Η Άστον Βίλα είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και παράδοση στο αγγλικό ποδόσφαιρο και είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι ο νέος της προπονητής. Στις συζητήσεις μου με τη διοίκηση ήταν ξεκάθαρο ότι έχουν φιλόδοξο πλάνο για την ομάδα και ανυπομονώ να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους τους».

Ο Τζέραρντ είχε αναλάβει την Ρέιντζερς τον Ιούνιο του 2018 και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020-21. Στον πάγκο των Σκωτσέζων μέτρησε σε 224 αγώνες, 142 νίκες, 36 ήττες και 46 ισοπαλίες.