Άστον Βίλα: Θετικός να αναλάβει ο Τζέραρντ

Η Άστον Βίλα, μετά την απόλυση του Ντιν Σμιθ, έχει στην κορυφή της λίστας της τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία. 

Άστον Βίλα: Θετικός να αναλάβει ο Τζέραρντ

Η διοίκηση της Άστον Βίλα ανακοίνωσε την απόλυση του Ντιν Σμιθ, ο οποίος «πλήρωσε» τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του Μπέρμιγχαμ στην Premier League, και βρίσκεται στην αναζήτηση νέου προπονητή.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας έχει πρώτο στη λίστα της τον Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος είναι θετικός στην πρόταση, καθώς θέλει να δουλέψει στο «Βίλα Παρκ», και απομένει η συγκατάθεση της Ρέιντζερς για να λυθεί το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Σκωτίας.

Μάλιστα η Βίλα είναι διατεθειμένη να πληρώσει την ομάδα της Γλασκώβης το ποσό των 3 εκατ. ευρώ για να λύσει το συμβόλαιο της με τον νεαρό Άγγλο τεχνικό, που λήγει το καλοκαίρι του 2024, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα "Telegraph".

Ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ και προπονητής της Ρέιντζερς εδώ και τρία χρόνια, απάντησε θετικά στην πρόταση για να ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα και στην Premier League.

Η Άστον Βίλα, μετά από την ήττα από την Σαουθάμπτον, που ήταν η πέμπτη σερί στην Premier League, έπεσε στην 16η θέση της βαθμολογίας, μόλις δύο πόντους πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.