Μπαρτσελόνα: Μέχρι 6 Νοεμβρίου η προθεσμία σε Αλ Σαντ για Τσάβι

Η Μπαρτσελόνα πιέζει την Αλ Σαντ για την παραχώρηση του Τσάβι και δίνει προθεσμία για οριστική απάντηση στον ομάδα του Κατάρ μέχρι το Σάββατο (6/11).

Μπαρτσελόνα: Μέχρι 6 Νοεμβρίου η προθεσμία σε Αλ Σαντ για Τσάβι

Ο Ραφαέλ Γιούστε, αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα και αρμόδιος για το αθλητικό σκέλος, όπως και ο Ματέου Αλεμάνι, διευθυντής ποδοσφαίρου, ταξίδεψαν στο Κατάρ για τις διαπραγματεύσεις με την Αλ Σαντ για τον Τσάβι, τον οποίο οι «μπλαουγκράνα» θέλουν προορίζουν για αντικαταστάτη του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία.

Την Πέμπτη (4/11) οι εκπρόσωποι της ισπανικής ομάδας θα έχουν συνάντηση με τον ιδιοκτήτη και επικεφαλής της ομάδας από το Κατάρ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν αλ Τάνι, με τον οποίο θα συζητήσουν, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία για τον άλλοτε διεθνή άσο της Μπάρτσα. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Sport, οι «μπλαουγκράνα» έχουν δώσει διορία στην Αλ Σαντ να απαντήσει οριστικά μέχρι το Σάββατο (6/11).

Υπενθυμίζεται ότι η Αλ Σαντ τοποθετήθηκε για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον προπονητή, με τον διευθύνοντα σύμβουλο της ομάδας, Τουρκί αλ Αλί να σχολιάζει: «Καλωσορίζουμε τους απεσταλμένους της Μπαρτσελόνα, το εκτιμούμε και το σεβόμαστε. Όμως η θέση του συλλόγου μας είναι ξεκάθαρη από την αρχή. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να κρατήσουμε τον κόουτς Τσάβι μαζί μας και δεν μπορούμε να τον αφήσουμε να φύγει σε αυτήν την ευαίσθητη στιγμή της σεζόν».

Από την πλευρά τους, πάντως, ο ίδιος ο Τσάβι εξέφρασε έντονα την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας ότι θα ήθελε να «επιστρέψει σπίτι του».