Στη Ντόχα η Μπαρτσελόνα για να κλείσει τον Τσάβι

Στο Κατάρ θα μεταβεί απόψε (2/11) ο αντιπρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ράφα Γιούστε, αλλά και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, για να ολοκληρώσουν την πρόσληψη του Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στη Ντόχα η Μπαρτσελόνα για να κλείσει τον Τσάβι

Εξελίξεις αναμένονται στην Μπαρτσελόνα όσον αφορά τον διάδοχο του Ρόναλντ Κούμαν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Οι «μπλαουγκράνα» θέλουν να προχωρήσουν στην πρόσληψη του Τσάβι, ωστόσο η Αλ Σαντ έχει μπει «εμπόδιο» στις βλέψεις των Καταλανών, καθώς δεν προτίθεται να αφήσει τον προπονητή της να αποχωρήσει από τον πάγκο της, μιας και έχει συμβόλαιο συνεργασίας για δύο ακόμα χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία, αμέσως μετά το σημερινό (2/11) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League, θα μεταβούν στην Ντόχα τόσο ο αντιπρόεδρος των «μπλαουγκράνα», Ράφα Γιούστε, όσο και ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Ματέου Αλεμάνι, ώστε να κλείσουν την συμφωνία με την Αλ Σαντ και να οριστικοποιήσουν την πρόσληψη του Τσάβι.

Μάλιστα, παρά τις φήμες που ήθελαν και τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, να μεταβαίνει και ο ίδιος στο Κατάρ για τις συζητήσεις, εν τούτοις η συγκεκριμένη πληροφορίες δεν επιβεβαιώνεται.

Πλέον, μένει να φανεί αν οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους για τον Τσάβι θα έχουν άμεσα αίσιο τέλος για τους «μπλαουγκράνα» ή αν θα χρειαστεί τελικά περισσότερος χρόνος έως ότου ξεκαθαρίσει η υπόθεση.