Άρσεναλ: Στην κούρσα για Σέρχι Ρομπέρτο

Μετά τη Μάντσεστερ Σίτι, και η Άρσεναλ μπαίνει στην κούρσα για την διεκδίκηση του Σέρχι Ρομπέρτο, σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα.

Άρσεναλ: Στην κούρσα για Σέρχι Ρομπέρτο

Ο Σέρχι Ρομπέρτο αρνήθηκε να υπογράψει τη διετή επέκταση του συμβολαίου του, που του έχει προτείνει η Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2024. Ο 29χρονος Ισπανός διεθνής μέσος έχασε ένα μεγάλο μέρος της περασμένης σεζόν λόγω μυϊκών προβλημάτων και, επίσης, στη διάρκεια της χρονιάς προσβλήθηκε από Covid-19.

Ο Ρομπέρτο, ο οποίος αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της καταλανικής ομάδας, απάντησε αρνητικά στην πρόταση της διοίκησης, καθώς προέβλεπε μείωση των αποδοχών του κατά 30%. Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης αντέδρασε, η συνάντηση οδηγήθηκε σε αδιέξοδο και και την επόμενη εβδομάδα ορίστηκε νέο ραντεβού με τον μάνατζερ του για να διαπραγματευτούν ξανά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο.

Αν επιμείνει η διοίκηση στη μείωση των αποδοχών του, τότε ο διεθνής άσος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού. Για την απόκτηση του ήδη έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Fichajes» και η Άρσεναλ έχει προσεγγίσει τον μάνατζερ του και κινείται για την απόκτηση του.