«Χωρίς Σόλσκιερ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ το Σάββατο (30/10) με την Τότεναμ»

Δημοσιεύματα στην Αγγλία υποστηρίζουν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκαθαρίσει άμεσα το θέμα στην τεχνική ηγεσία και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο στο Σαββατιάτικο (30/10) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ στο Λονδίνο.

«Χωρίς Σόλσκιερ στον πάγκο η Γιουνάιτεντ το Σάββατο (30/10) με την Τότεναμ»

Άμεσες φαίνεται τελικά ότι θα είναι οι εξελίξεις στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όσον αφορά το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Η διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» όχι μόνο εξετάζει την απόλυση του Νορβηγού προπονητή μετά και την βαριά ήττα με 5-0 από την Λίβερπουλ στο «Ολντ Τράφορντ» για το πρωτάθλημα, αλλά φέρεται να προετοιμάζεται άμεσα να προβεί και σε ανακοινώσεις.

Στο Νησί, εκτιμάται ότι ο Σόλσκιερ θα αποτελέσει παρελθόν από το «Θέατρο των Ονείρων» πριν το Σαββατιάτικο (30/10) παιχνίδι πρωταθλήματος με την Τότεναμ στο Λονδίνο για την 10η αγωνιστική της Premier League και ότι η παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ στο ματς με την Λίβερπουλ ήταν και η τελευταία του.

Επίσημα η Γιουνάιτεντ δεν έχει τοποθετηθεί επί του θέματος, ενώ μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν τελικά οι φήμες που θέλουν τον Σόλσκιερ να αποτελεί άμεσα παρελθόν από την ομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων τρεις φορές έχουν ηττηθεί, με αποτέλεσμα να «κατρακυλήσουν» στον βαθμολογικό πίνακα της Premier League.