Κλοπ: «Ο Τσίμικας έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Ο Γιούργκεν Κλοπ αποθέωσε τον Κώστα Τσιμίκα για την εμφάνισή του στη νίκη της Λίβερπουλ επί της Κρίσταλ Πάλας (3-0).

Κλοπ: «Ο Τσίμικας έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι»

Μετά τους φίλους της Λίβερπουλ, που αποθέωσαν στο twitter τον Κώστα Τσιμίκα για την εμφάνισή του, μετά τη νίκη (3-0) επί της Κρίσταλ Πάλας στην αγγλική Premier League και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε γι' αυτόν με κολακευτικά λόγια.

«Έπαιξε ένα κορυφαίο παιχνίδι», είπε για τον Έλληνα διεθνή αμυντικό ο Γερμανός προπονητής, που δήλωσε επίσης εντυπωσιασμένος από το ντεμπούτο του 22χρονου Γάλλου αμυντικού, Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος μαζί με Βιρτζίλ Φαν Ντάικ, Κώστα Τσιμίκα και Τζέιμς Μίλνερ, σταμάτησαν τις επιθέσεις της Κρίσταλ, βοηθώντας τους «κόκκινους» να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

«Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να προσαρμοστεί ο Κονατέ. Νομίζω ότι όλοι είδαμε τι είδους δυνατότητες έχει, είναι απίστευτος. Η τεχνική, η κατανόηση του παιχνιδιού, είναι όλα εκεί, αλλά όταν είσαι νεαρός και είσαι ήδη έμπειρος όπως ο Ίμπου, στηρίζεσαι μερικές φορές σε αυτές τις δεξιότητες και η Premier League σου δίνει σκληρά μαθήματα. Μαζί με τον Βίρτζιλ (σ.σ. Φαν Ντάικ) και το Μίλι (σ.σ. Μίλνερ) λειτούργησαν πολύ καλά, και ο Κώστας έπαιξε επίσης ένα κορυφαίο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ.