Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Βασικός ο Τσιμίκας, ντεμπούτο Κονατέ (pics, vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας είναι στο βασικό σχήμα της Λίβερπουλ στον εντός έδρας αγώνα με την Κρίσταλ Πάλας.

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας: Βασικός ο Τσιμίκας, ντεμπούτο Κονατέ (pics, vid)

Φανέλα βασικού παίρνει και πάλι ο Κώστας Τσιμίκας! Ο διεθνής άσος ξεκινάει στο αριστερό άκρο της άμυνας στο ματς της Λίβερπουλ απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας, με τον Γιούργκεν Κλοπ να αφήνει στον πάγκο τον Άντι Ρόμπερτσον, έτσι ώστε να πάρει ανάσες. Άλλωστε ο Τσιμίκας φέτος έχει αποδείξει πως είναι σε θέση όχι απλά να καλύψει το κενό του Σκωτσέζου αλλά και να αποτελέσει ιδανικό παίκτη για το αριστερό άκρο της άμυνας των «κόκκινων».

Ντεμπούτο κάνει και ο Γάλλος Κονατέ ο οποίος αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Φαν Ντάικ, ο οποίος επιστρέφει στο βασικό σχήμα αφού στον αγώνα με τη Μίλαν για το Champions League ήταν στον πάγκο.

Εκτός είναι ο Αλεξάντερ Άρνολντ (άρρωστος) και παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μίλνερ. Στα χαφ οι Τιάγκο, Φαμπίνιο και Χέντερσον ξεκινούν και μπροστά τους η γνωστή τριάδα (Μανέ, Σαλάχ, Ζότα), με τον Σενεγαλέζο να ξεκινά και πάλι βασικός καθώς στον αγώνα με τη Μίλαν ήταν στον πάγκο.

Ιδιαίτερο ματς για Χέντερσον (200 συμμετοχές ως αρχηγός της Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις), Σαλάχ (150 συμμετοχές με τη φανέλα της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα) και Φαν Ντάικ (100 αγώνες με τους «κόκκινους» στο πρωτάθλημα).

Αναλυτικά η σύνθεση της Λίβερπουλ: Άλισον, Μίλνερ, Κονατέ, Φαν Ντάικ, Τσιμίκας, Φαμπίνιο, Χέντερσον, Τιάγκο, Μανέ, Σαλάχ και Ζότα.