Μπέρνλι: Ο Σον Ντάις ανανέωσε μέχρι και το 2025!

Για άλλα τέσσερα χρόνια στον πάγκο της Μπέρνλι ο Σον Ντάις, ο οποίος βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2012!

Μπέρνλι: Ο Σον Ντάις ανανέωσε μέχρι και το 2025!

Στο τιμόνι της Μπέρνλι για ακόμα τέσσερα χρόνια θα βρίσκεται ο Σον Ντάις, με τον 50χρονο τεχνικό να ανανεώνει το συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2025.

13 χρόνια στον πάγκο της Μπέρνλι θα κλείσει ο Σον Ντάις, ο οποίς υπέγραψε νέο συμβόλαιο που ολοκληρώνεται το 2025! Ο 50χρονος τεχνικός ήρθε σε συμφωνία με την Μπέρνλι για επέκταση της συνεργασίας τους για ακόμα τέσσερα χρόνια και μέχρι το καλοκαίρι του 2025, θα βρίσκεται στον πάγκο της αγγλικής ομάδας.

Ο Ντάις είναι αυτή τη στιγμή ο μακροβιότερος προπονητής στην Premier League, καθώς βρίσκεται στον πάγκο του συλλόγου από τον Οκτώβριο του 2012!

Έχει με την Μπέρνλι 396 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις ενώ έχει παίξει και στο Europa League, με τον Ολυμπιακό να αποκλείει τους Άγγλους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

«Είναι ωραίο που μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε τη συμφωνία και τώρα να κοιτάξουμε το μέλλον του συλλόγου και τη συνεχή εξέλιξή του. Έχω έναν ισχυρό δεσμό με την πόλη και τους οπαδούς μας μετά από τόσα χρόνια εδώ και ανυπομονώ να δουλέψω σκληρά ώστε να κρατήσω την ομάδα στη σωστή κατεύθυνση», τόνισε χαρακτηριστικά ο 50χρονος τεχνικός της Μπέρνλι Σον Ντάις.