Επίσημο: Ο Γκορέτσκα στην Μπάγερν μέχρι και το 2026 (pics, vid)

Ο Λέον Γκορέτσκα είχε συμφωνήσει εδώ και λίγες μέρες με τη διοίκηση της Μπάγερν που ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γερμανό άσο για ακόμη πέντε χρόνια!

Επίσημο: Ο Γκορέτσκα στην Μπάγερν μέχρι και το 2026 (pics, vid)

Ο Γκορέτσκα θα παίζει στη Μπάγερν για ακόμη πέντε χρόνια. Ο 26χρονος μέσος θα παραμείνει στο γερμανικό πρωτάθλημα και στην Μπάγερν Μονάχου για αρκετά χρόνια ακόμη, καθώς έβαλε την υπογραφή του σε νέο πενταετές συμβόλαιο με τους Βαυαρούς.

Το συμβόλαιο του έληγε το επόμενο καλοκαίρι, αλλά η διοίκηση της Μπάγερν, βλέποντας πως ο Γκορέτσκα προσέγγισε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, φρόντισε να τον «δέσει» για πάντα στο Μόναχο.

Ο Γκορέτσκα ανήκει στην ομάδα του Μονάχου από το 2018. Είχε αποκτηθεί ως ελεύθερος από την Σάλκε και μετράει 117 παιχνίδια, 25 τέρματα και 27 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παρότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών κράτησαν αρκετό καιρό και υπήρξαν πληροφορίες ότι δεν θα έχουμε χαρούμενο τέλος, Μπάγερν Μονάχου και Λέον Γκορέτσκα ήρθαν σε συμφωνία για νέο συμβόλαιο έως το 2026.

Ο Γκορέτσκα αποτελεί βασικό «γρανάζι» των Βαυαρών ενώ στο παιχνίδι είχαν μπει Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μετά την εξέλιξη αυτή μένουν δύο ποδοσφαιριστές με συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν: οι Νίκλας Ζίλε και Κορεντίν Τολισό, αμφότεροι πάντως δείχνουν πως θέλουν να αποχωρήσουν.