Ζόρζε Ζεσούς: «Καλό, όχι σπουδαιό, το ματς του Βλαχοδήμου με Αϊντχόφεν, άλλος ο MVP του αγώνα!»

Ο τεχνικός της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεσούς δήλωσε ότι η εμφάνιση του Οδυσσέα Βλαχοδήμου κόντρα στην Αϊντχόφεν δεν ήταν σπουδαία, αλλά απλά «καλή», χρίζοντας άλλον ποδοσφαιριστή των Λουζιτανών ως κορυφαίο της αναμέτρησης. 

Ζόρζε Ζεσούς: «Καλό, όχι σπουδαιό, το ματς του Βλαχοδήμου με Αϊντχόφεν, άλλος ο MVP του αγώνα!»

Δεν είναι και μεγάλος θαυμαστής των προσόντων του Οδυσσέα Βλαχοδήμου ο τεχνικός του, Ζόρζε Ζεσούς, ή απλά εξέφρασε την γνώμη του ως καθ' ύλην αρμόδιος;

Όπως και να' χει ο Πορτογάλος προπονητής της Μπενφίκα, ερωτηθείς για την εμφάνιση του διεθνούς Έλληνα γκολκίπερ, εμφανίστηκε πιο συγκρατημένος από τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής που αναφέρονταν σε «σπουδαία» παρουσία του με την Αϊντχόφεν στον μεταξύ τους αγώνα για την φάση των πλέι οφς του Champions League.

Παρά τις καθοριστικές του επεμβάσεις για να έρθει το 2-1 υπέρ των Λουζιτανών, κατά την συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με τη Ζιλ Βισέντε (21/8, 20:00) για την 3η αγωνιστική του Πορτογαλικού πρωταθλήματος, είπε ότι δεν ήταν ο 27χρονος πορτιέρε, αλλά ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός των «αετών», Μοράτο, ο MVP του αγώνα.

Ωστόσο, απάντησε καταφατικά για το αν θα είναι ξανά βασικός:

«Θα ξεκινήσει ξανά. Δεν ξέρω για ποια διαμάχη μιλάτε για τον Βλαχοδήμο... Κάποιος έχει τη γνώμη του, εγώ έχω τη δική μου και είναι διαφορετική. Ο Βλαχοδήμος έπαιξε ένα παιχνίδι, όπως όλη η ομάδα της Μπενφίκα. Είναι μέρος της ομάδας στο αμυντικό κομμάτι. Έκανε ένα καλό παιχνίδι, αλλά πάλι λέω ότι δεν έκανε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Ο παίκτης στον αγώνα με την Αϊντχόφεν είναι ο Μοράτο», τόνισε ο 67χρονος Πορτογάλος κόουτς.