Premier League: Οι Έλληνες των αγγλικών «σαλονιών»

Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν την φετινή αγωνιστική περίοδο στα μεγάλα «σαλόνια» της Premier League.

Premier League: Οι Έλληνες των αγγλικών «σαλονιών»

Ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Premier League τα βλέμματα στη χώρα μας θα στραφούν και στην πορεία των Ελλήνων παικτών που θα αγωνιστούν στα μεγάλα σαλόνια. Ο Κώστας Τσιμίκας μπορεί την προηγούμενη σεζόν να είχε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στις αναμετρήσεις της Λίβερπουλ, ωστόσο τη νέα σεζόν θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον προπονητή του, Γιούργκεν Κλοπ, και από τα μέχρι τώρα φιλικά προετοιμασίας των «κόκκινων» ήδη έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις.

Premier League: Η φετινή μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή

Παράλληλα, η προσοχή θα στραφεί τόσο στον Δημήτρη Γιαννούλη, που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τσάμπιονσιπ με τη Νόριτς και έγινε πλέον «μόνιμος» στα «καναρίνια», όπως επίσης και στον Χρήστο Τζόλη, που αποτέλεσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας της ανατολικής Αγγλίας από τον ΠΑΟΚ.

Premier League: Η μάχη του αγγλικού θρόνου και τα μεγάλα φαβορί

Τέλος, ας μην ξεχνάμε και τον Πορτογάλο Ζοσέ Σα, που αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό για να υπερασπιστεί την εστία της Γουλβς και θα έχει επίσης ιδιαίτερο ενδιαφέρον η παρουσία του στα μεγάλα σαλόνια.

Premier League: Το πάρε - δώσε των 20 «μονομάχων»

Το παιχνίδι του αγγλικού θρόνου είναι έτοιμο να ξεκινήσει στη Γηραιά Αλβιώνα, όπως επίσης και η μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή. Οι οριστικές απαντήσεις για τους μεγάλους νικητές θα δοθούν στο τέλος του μαραθωνίου τον Μάη. Ως τότε απολαύστε τη μαγεία που είναι έτοιμο να προσφέρει για ακόμα μία χρονιά το ομολογουμένως κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Το πρόγραμμα της πρεμιέρας
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
22.00: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
14.30: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λιντς
17.00: Μπέρνλι – Μπράιτον, Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας, Έβερτον – Σαουθάμπτον, Λέστερ – Γουλβς, Γουότφορντ – Άστον Βίλα
19.30: Νόριτς – Λίβερπουλ
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
16.00: Νιούκαστλ – Γουέστ Χαμ
18.30: Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι