Premier League: Η φετινή μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή

Οι ομάδες που θα παλέψουν τη νέα σεζόν για την διεκδίκηση των ευρωπαϊκών θέσεων στο πρωτάθλημα της Premier League, τα νέα «πρόσωπα» της κατηγορίας και η μάχη για την παραμονή.

Premier League: Η φετινή μάχη για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια και την παραμονή

Πέρα από τις Μάντσεστερ Σίτι, Λίβερπουλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι, οι δύο συμπολίτισσες του βορείου Λονδίνου, Άρσεναλ και Τότεναμ, θα δώσουν και φέτος τη δική τους μάχη για τις θέσεις στα Κύπελλα Ευρώπης, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η πορεία των «σπιρουνιών», που πλέον έχουν στον πάγκο τους τον άλλοτε προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Premier League: Οι Έλληνες των αγγλικών «σαλονιών»

Ανάλογο στόχο θα έχει φυσικά και η Λέστερ, που κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας την περασμένη περίοδο, όπως επίσης και η Έβερτον, η οποία γύρισε σελίδα αυτό το καλοκαίρι και θα πορευτεί τη νέα σεζόν με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της στη θέση του Κάρλο Αντσελότι που αποχώρησε με προορισμό τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Premier League: Η μάχη του αγγλικού θρόνου και τα μεγάλα φαβορί

Στη λίστα των διεκδικητών της ευρωπαϊκής εξόδου αναμένεται να βρίσκεται και η Λιντς του Μαρσέλο Μπιέλσα, που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις με την πορεία της την περασμένη σεζόν.

Premier League: Το πάρε - δώσε των 20 «μονομάχων»

Όσον αφορά τώρα τα νέα πρόσωπα της Premier League, τη θέση των Φούλαμ, Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον και Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που υποβιβάστηκαν πέρσι πήραν η Νόριτς, η Γουότφορντ και η Μπρέντφορντ, οι οποίες θα επιδιώξουν τη νέα σεζόν τουλάχιστον να κερδίσουν την παραμονή τους.

Ο στόχος θα είναι ανάλογος και για την Κρίσταλ Πάλας που πορεύεται πλέον με τον Πατρίκ Βιεϊρά στον πάγκο της αντί του Ρόι Χόντσον.