Ρεάλ Μαδρίτης: «Μας εκβίασε ζητώντας 10 εκατ. για να εξαφανιστούν τα ηχητικά»

Η Ρεάλ Μαδρίτης με ανακοίνωση της κατονόμασε δημοσιογράφο, ο οποίος προσπάθησε να εκβιάσει τον σύλλογο στο παρελθόν με τα ηχητικά του Φλορεντίνο Πέρεθ, όπου μιλάει απαξιωτικά για μεγάλες μορφές της ομάδας.

Ρεάλ Μαδρίτης: «Μας εκβίασε ζητώντας 10 εκατ. για να εξαφανιστούν τα ηχητικά»

Τα ηχητικά ντοκουμέντα, στα οποία ο Φλορεντίνο Πέρεθ μιλάει απαξιωτικά για μεγάλες μορφές της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στα εσωτερικά του συλλόγου τα τελευταία 24ωρα.

Ενδεικτικά, στο στόχαστρο του προέδρου της Ρεάλ βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, οι Ίκερ Κασίγιας, Ραούλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζοσέ Μουρίνο και Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, με τον σύλλογο να έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι «μερένχες» πέρασαν στην αντεπίθεση, βγάζοντας στη σέντρα ένα δημοσιογράφο, τον οποίο θεωρούν υπαίτιο για τις διαρροές. Μάλιστα, τον κατηγορούν ότι είχε επιχειρήσει να αποσπάσει χρηματικό ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ, απειλώντας την ομάδα με τα εν λόγω ηχητικά.

«Ο ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero αποκαλύπτει πως ο Χοσέ Αντόνιο Αμπελάν είχε μία συνάντηση το 2011 με τον τότε αντιπρόεδρο της ομάδας, Εντουάρντο Φερνάντεθ ντε Μπλας, στο εστιατόριο Combarro, όπου τον εκβίασε ζητώντας 10 εκατομμύρια ευρώ για να εξαφανιστούν οι παράνομα ηχογραφημένοι ήχοι», αναφέρει η ομάδα της Μαδρίτης σε ανάρτησή της στα social media.

Όπως αναφέρουν ισπανικά ρεπορτάζ, η Ρεάλ θα τραβήξει και άλλο το σχοινί, με τον πρόεδρο Φλορεντίνο Πέρεθ να ακολουθήσει τη νομική και δικαστική οδό εις βάρος τόσο του δημοσιογράφου που έβγαλε στη φόρα τα ηχητικά ντοκουμέντα όσο και της εφημερίδας στην οποία εργάζεται.