Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας τα μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ»

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ μίλησε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την παρουσία των Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Πέρεθ: «Ραούλ και Κασίγιας τα μεγαλύτερα λάθη της Ρεάλ»

Βιβλίο για την Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα, το οποίο θα φιλοξενεί και δηλώσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ, που αναμένεται να ανάψουν... «φωτιές».

Ο ισχυρός άνδρας των «μερένχες» ερωτηθείς για τους Ραούλ και Ίκερ Κασίγιας, μίλησε με απαξιωτικά σχόλια για τους δύο θρυλικούς άσους της «βασίλισσας», ενώ δεν δίστασε να τους χαρακτηρίσει ως τα «δύο μεγαλύτερα λάθη του συλλόγου»:

«Ο Κασίγιας δεν είναι ένας τερματοφύλακας για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι θέλετε να σας πω; Δεν είναι και ποτέ δεν ήταν. Ήταν ένα μεγάλο λάθος που κάναμε. Αυτό που συμβαίνει είναι πως έχεις αυτούς όμως που τους αγαπάς, τους λατρεύεις, μιλάς για αυτούς. Τους υπερασπίστηκαν τόσο πολύ. Λοιπόν είναι μια από τις μεγαλύτερες απάτες της ομάδας. Και δεύτερος ήταν ο Ραούλ. Οι δύο μεγαλύτερες απάτες της Ρεάλ, είναι πρώτα ο Ραούλ και μετά ο Κασίγιας.

Οι παίκτες είναι πολύ εγωιστές και δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους, αν το κάνεις θα είναι λάθος. Θα σε απογοητεύσουν. Έχω τη χειρότερη εντύπωση για αυτούς. Ο Φλορεντίνο είναι τρομερά εκνευρισμένος με τον παλιό επιθετικό, και δεύτερο σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Τον κατηγορεί πως κατέστρεψε τη Ρεάλ και πως ήταν ένας από τους λόγους που παραιτήθηκε από την προεδρία τού συλλόγου το 2006», αναφέρει το χαρακτηριστικό απόσπασμα του βιβλίου.

Το συγκεκριμένο απόσπασμα έβγαλε στην δημοσιότητα με ηχητικό ντοκουμέντο η «El Confidential».