Πέρεθ για Ρονάλντο: «Τρελός, βλάκας και άρρωστος»

Νέο ηχητικό κυκλοφόρησε από την «Confidencial», στο οποίο ο ισχυρός άνδρας της Ρεάλ Μαδρίτης επιτίθεται κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Πέρεθ για Ρονάλντο: «Τρελός, βλάκας και άρρωστος»

Η διαρροή αποσπασμάτων από το βιβλίο με θέμα την Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται. Αυτή τη φορά τα ηχητικά που κυκλοφόρησαν αφορούν τα όσα λέει Φλορεντίνο Πέρεθ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο:

«Είναι τρελός. Αυτός ο τύπος είναι βλάκας. Είναι άρρωστος. Νομίζουν ότι είναι φυσιολογικός, όμως δεν ισχύει αυτό. Διαφορετικά, δεν θα έκανε αυτά που έχει κάνει. Η τελευταία ανοησία που έκανε την είδε όλος ο κόσμος. Γιατί πιστεύεις ότι έκανε αυτή τη χαζομάρα», ακούγεται να λέει η εφημερίδα "Confidencial".

Πέρεθ για ηχητικά: «Συνομωσία λόγω European Super League»

Στη συνέχεια ο Πέρεθ αναφέρεται τόσο στον Μουρίνιο όσο και στο Μέντες: «Ο Μέντες δεν δίνει εντολές σε εκείνον. Όπως δεν δίνει εντολές και στον Μουρίνιο. Ούτε για τον τρόπο που πρέπει να μιλάνε στις συνεντεύξεις. Τίποτα. Αυτοί οι τύποι είναι απίστευτα εγωιστές. Τόσο λάθος, και ο προπονητής και εκείνος, δεν βλέπουν την πραγματικότητα.

Και οι δύο θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει περισσότερα χρήματα, αν ήταν διαφορετικοί. Αυτοί οι δύο δεν είναι συνηθισμένοι άνθρωποι. Θα μπορούσαν να κερδίσουν περισσότερα χρήματα από την διαχείριση των δικαιωμάτων της εικόνας τους. Πόσο μάλλον με αυτό τον προκλητικό τρόπο, με αυτή την εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και όλοι τους αντιπαθούν… Δεν υπάρχει αρνητική δημοσιότητα, αλλά το αντίθετο».