Κλοπ: «Κανένα θέμα με Μανέ, καταλαβαίνω την αντίδρασή του»

Ο Γιούργκεν Κλοπ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει θέμα τον Σάντιο Μανέ, μετά την κίνηση του Σενεγαλέζου άσου να αρνηθεί να δώσει το χέρι του στον προπονητή της Λίβερπουλ.

Κλοπ: «Κανένα θέμα με Μανέ, καταλαβαίνω την αντίδρασή του»

Η Λίβερπουλ θριάμβευσε επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-4 στο Ολντ Τράφορντ στο εξ αναβολής παιχνίδι της 34ης αγωνιστικής της Premier League και ενίσχυσε τη θέση της στη «μάχη» για τα εισιτήρια που θα οδηγήσουν στο επόμενο Champions League.

Ωστόσο προέκυψε θέμα με τον Σάντιο Μανέ. Ο Σενεγαλέζος σταρ έδειξε την ενόχληση του για τη χρησιμοποίηση του ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα ο Γιούργκεν Κλοπ έδινε το χέρι του σε παίκτες της ομάδας του και αντιπάλους, όταν βρέθηκε μπροστά του ο Μανέ. Ο Γερμανός τεχνικός άπλωσε το χέρι για να τον χαιρετήσει, όμως ο 29χρονος Σενεγαλέζος επιθετικός όχι απλά αρνήθηκε να γυρίσει να ανταποδώσει στον προπονητή του, αλλά άρχισε να κουνάει και επιδεικτικά το κεφάλι του αριστερά και δεξιά, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσφορία του.

«Κανένα πρόβλημα. Καταλαβαίνω με την αντίδραση του», δήλωσε αργότερα ο Γερμανός τεχνικός, αποδίδοντας αυτήν την αντίδραση στο γεγονός ότι δεν πρόλαβε να εξηγήσει την απόφασή του να αφήσει εκτός ενδεκάδας τον Σενεγαλέζο επιθετικό και να ξεκινήσει την ενδεκάδα με τον Ντιόγκο Ζότα.