Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών για τα επεισόδια των οπαδών της πριν από το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ που φυσικά αναβλήθηκε.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών

Με βαρύτατες κυρώσεις κινδυνεύει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή του ντέρμπι με την Λίβερπουλ, την Κυριακή του Πάσχα (2/5).

Βρετανικός Τύπος: «Αναρχία στο Ολντ Τράφορντ»

Τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο «Ολντ Τράφορντ» λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι με αντίπαλο την Λίβερπουλ, με την εισβολή οπαδών που διαμαρτυρήθηκαν κατά του ιδιοκτησιακού καθεστώτος της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, γεγονός που οδήγησε στην οριστική αναβολή της αναμέτρησης, δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

Μίσος των οπαδών κατά των Γκλέιζερ: «Θα σε σκοτώσουμε...»

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Sun», η Αγγλική Ομοσονδία ενδέχεται να επιβάλλει χρηματικό πρόστιμο στους «κόκκινους διαβόλους» για την εισβολή των οπαδών της στο γήπεδο αλλά και τα όσα διαδραματίστηκαν έξω από αυτό και έφεραν την αναβολή του Κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της Λίβερπουλ.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Οριστική αναβολή!

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσιεύματα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινδυνεύει ακόμη και με αφαίρεση βαθμών!

Εισέβαλαν στο «Ολντ Τράφορντ» οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! (vids)

Βέβαια εδώ πρέπει να σημειώσουμε πως εάν και εφόσον επιβληθεί ποινή αφαίρεσης βαθμών στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα εφαρμοστεί από την επόμενη αγωνιστική περίοδο και όχι από τη φετινή που ολοκληρώνεται σε λίγες αγωνιστικές.