Επίσημο: Ο Χρούμπες ανέλαβε το Αμβούργο

Ο Χορστ Χρούμπες είναι ο νέος προπονητής του Αμβούργου. Ανακοινώθηκε τη Δευτέρα του Πάσχα (3/5) ο 70χρονος τεχνικός.

Επίσημο: Ο Χρούμπες ανέλαβε το Αμβούργο

Το Αμβούργο παλεύει και φέτος να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία στη Γερμανία αλλά για την ώρα είναι μακριά. Έτσι ο Ντάνιελ Τουν αποτελεί παρελθόν και η διοίκηση ανακοίνωσε την πρόσληψη του Χορστ Χρούμπες.

Αυτή τη στιγμή το Αμβούργο είναι πέντε βαθμούς πίσω από τη δεύτερη θέση στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και ο Χορστ Χρούμπες θα προσπαθήσει τις τελευταίες αγωνιστικές να φέρει τα...πάνω κάτω.

Το Αμβούργο τις πέντε τελευταίες αγωνιστικές δεν έχει νίκη (0-3-2) και μένει να φανεί εάν ο Χορστ Χρούμπες μπορεί να πετύχει την άνοδο με το Αμβούργο.

Ο 70χρονος τεχνικός ήταν ανενεργός την τελευταία τριετία, μετά την αποχώρησή του από την εθνική ομάδα γυναικών της Γερμανίας, με το Αμβούργο να γίνεται ο πρώτος σύλλογος στην προπονητική καριέρα του Γερμανού μετά από 24 χρόνια!

Συγκεκριμένα το 1997 εργάστηκε στην Τουρκία και τη Σαμσουνσπόρ. Αυτή ήταν και η τελευταία δουλειά του Χρούμπες σε σύλλογο αφού στη συνέχεια ήταν στην Εθνική ομάδα της Γερμανίας (Ελπίδες, Ολυμπιακή ομάδα και γυναίκες) και όπως είπαμε και παραπάνω από το 2018 ήταν άνεργος όταν και αποχώρησε από τον πάγκο της Εθνικής ομάδας των γυναικών της Γερμανίας.