Κριστιάνο Ρονάλντο: Σενάριο επιστροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Δημοσίευμα στην Ιταλία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Το σενάριο επιστροφής του Πορτογάλου άσου. 

Κριστιάνο Ρονάλντο: Σενάριο επιστροφής στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Την επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φαίνεται πως θα επιδιώξει ο μάνατζερ του Πορτογάλου άσου, Ζόρζε Μέντες!

Ο Πορτογάλος ατζέντης έχει ανοίξει κύκλο επαφών με τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την «gazzetta dello sport» κι αυτό γιατί ο άσος της Γιουβέντους έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι!

Ο Πορτογάλος έχει πάρει την απόφαση ύστερα από μια τριετία να αποχωρήσει από την Ιταλία, θεωρώντας πως η Γιουβέντους δεν καλύπτει πλέον τα «θέλω» και τις προσδοκίες του, κυρίως στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάντα έχει στο μυαλό της τον Πορτογάλο άσο ενώ στην Ιταλία, βάζουν στο...κόλπο και τον Πολ Πογκμπά και κάνουν λόγο για...τράμπα του Γάλλου άσου με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αφού τα συμβόλαια των δύο λήγουν το καλοκαίρι του 2022.

Βέβαια όλα αυτά είναι σενάρια και στο παρελθόναρκετές φορές έχει ακουστεί πως ο Πορτογάλος άσος θα αποχωρήσει από τη Γιουβέντους και θα επιστρέψει στο Μάντσεστερ αλλά και στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ. Είναι οι δυο ομάδες που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με επιτυχία ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχοντας κατακτήσει τα πάντα σε Ισπανία, Αγγλία και Ευρώπη.