Mίλνερ: Ελπίζω να μη γίνει η Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα...

Ο άσος της Λίβερπουλ, Tζέιμς Μίλνερ παρότι η ομάδα του είναι ιδρυτικό μέλος της Εuropean Super League τάχθηκε εναντίον της σύστασης της και αποκάλυψε ότι την Κυριακή πληροφορήθηκαν τις προθέσεις των διοικούντων των «κόκκινων» 

Mίλνερ: Ελπίζω να μη γίνει η Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα...

Αφού μίλησαν όλοι (ή σχεδόν) για το θέμα της European Super League ήρθε η ώρα να το πράξουν κι οι παίκτες.

Και δη εκείνοι ομάδων που εμπλέκονται στην κίνηση των 12 κορυφαίων ομάδων της γηραιάς ηπείρου.

Ο Τζέιμς Μίλνερ μετά το τέλος του αγώνα με την Λιντς (1-1) αποκάλυψε ότι οι παίκτες της Λίβερπουλ έμαθαν το βράδυ της Κυριακής για πρώτη φορά για την απόφαση της διοίκησης να συμμετάσχει η ομάδα στην Ευρωπαϊκή Σούπερ Λίγκα. εκφράζοντας την αντίθεση του στην εφαρμογή της.

«Εμείς προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι, οφείλουμε να είμαστε επαγγελματίες. Ακούσαμε για πρώτη φορά για την European Super League το βράδυ της Κυριακής και υπάρχουν πολλές ερωτήσεις.

Δεν μου αρέσει και ελπίζω να μην συμβεί. Οι παίκτες δεν έχουν λόγο, η διοίκηση δεν μας έχει ρωτήσει για να πάρει τις αποφάσεις της. Μπορώ να φανταστώ τι έχει ειπωθεί από τον κόσμο και πιθανότατα συμφωνώ αρκετά», τόνισε στις δηλώσεις του ο έμπειρος μέσος των πρωταθλητών Αγγλίας, για να ταχθεί υπέρ του τρέχοντος μοντέλου του Champions League:

«Δούλεψε καλά το συγκεκριμένο ευρωπαϊκό μοντέλο για πολύ καιρό, και είναι ιδιαίτερο το γεγονός πως αποκτήσαμε το δικαίωμα να κατακτήσουμε το τρόπαιο τουChampions League και μετά την Premier League. Το προϊόν που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά καλό».