Έβερτον: Επίθεση στις έξι αγγλικές ομάδες της European Super League

Ανακοίνωση κατά των έξι αγγλικών ομάδων που αποφάσισαν να συμμετέχουν στην European Super League εξέδωσε η Έβερτον.

Έβερτον: Επίθεση στις έξι αγγλικές ομάδες της European Super League

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς οι αντιδράσεις από όλες τις πλευρές αναφορικά με την δημιουργία της European Super League.

Μεταξύ αυτών που στέκονται απέναντι στο εν λόγω εγχείρημα βρίσκεται και η Έβερτον. Η αγγλική ομάδα μάλιστα εξέδωσε ανακοίνωση κατά των έξι αγγλικών ομάδων που συμμετέχουν δηλαδή των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάντσεστερ Σίτι, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ και Τότεναμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των «ζαχαρωτών»

«Η Έβερτον είναι λυπημένη και απογοητευμένη, βλέποντας τις προτάσεις για ένα ξεχωριστό πρωτάθλημα που προωθούνται από έξι κλαμπ. Έξι σύλλογοι που ενεργούν αποκλειστικά για τα συμφέροντά τους. Έξι κλαμπ που αμαυρώνουν την φήμη του πρωταθλήματος μας και του παιχνιδιού. Έξι σύλλογοι που θεωρούν δεδομένη την πλειονότητα των οπαδών ποδοσφαίρου στην χώρα μας και όχι μόνο.


Σε αυτήν την περίοδο εθνικής και διεθνούς κρίσης - και καθοριστικής στιγμής για το παιχνίδι μας - οι σύλλογοι θα πρέπει να εργάζονται σε συνεργασία με τα ιδανικά του παιχνιδιού μας και τους υποστηρικτές του. Αντ' αυτού, αυτοί οι σύλλογοι συνωμοτούν κρυφά για να ξεφύγουν από την πυραμίδα ποδοσφαίρου που τους έχει εξυπηρετήσει τόσο καλά. Αυτή η τρομακτική αλαζονεία δεν είναι πουθενά επιθυμητή στο ποδόσφαιρο, εκτός από τους συλλόγους που έχουν εκπονήσει αυτό το σχέδιο».