Τεράστια αποζημίωση για τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Τότεναμ δύο χρόνια πριν ολοκληρωθεί το συμβόλαιο του και εισέπραξε ένα πολύ μεγάλο ποσό.

Τεράστια αποζημίωση για τον Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο απολύθηκε από την Τότεναμ, αλλά στον τραπεζικό του λογαριασμό θα μπουν αρκετά χρήματα ακόμα. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος προπονητής θα εισπράξει 17 εκατ. ευρώ ως αποζημίωση από την Τότεναμ.

Το θέμα αποκάλυψε η αγγλική εφημερίδα «The Independent», η οποία έκανε γνωστό το ποσό που εισέπραξε ο Ζοζέ Μουρίνιο από τους Λονδρέζους. Ο Πορτογάλος είχε συμβόλαιο με την Τότεναμ γι' ακόμα δύο χρόνια, ενώ θυμίζουμε ότι είχε αναλάβει την τεχνική της ηγεσία τον Νοέμβριο του 2019.

Ο Μουρίνιο πήρε τα παραπάνω χρήματα λόγω της θέσης που είχε η Τότεναμ όταν απολύθηκε. Συγκεκριμένα οι Λονδρέζοι βρίσκονται στην έβδομη θέση της Premier League πέντε βαθμούς πίσω από τη Γουέστ Χαμ που είναι κατέχει την τέταρτη θέση, η οποία οδηγεί στο Champions League.

Και στο παρελθόν ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει εισπράξει μεγάλες αποζημιώσεις με αποκορύφωμα όταν απολύθηκε από την Τσέλσι. Τότε ο Πορτογάλος προπονητής έβαλε στην τσέπη 20 εκατ. ευρώ, ενώ και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του είχε καταβάλει ένα παρόμοιο ποσό.