Ο Κλοπ κατά της European Super League από το 2019!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει πριν από δυο χρόνια περίπου για την European Super League. Ο Γερμανός τεχνικός από το 2019 ήταν αντίθετος.

Ο Κλοπ κατά της European Super League από το 2019!

Θέμα συζήτησης τις τελευταίες ώρες η δημιουργία της European Super League. Εκ των δημιουργών και η Λίβερπουλ και έχει σημασία να θυμηθούμε τι έλεγε πριν από δυο χρόνια ο προπονητής των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ στο ενδεχόμενο δημιουργίας της European Super League.

Γκάρι Νέβιλ: «Υποβιβάστε Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ»

Ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ είχε μιλήσει τότε στο Γερμανικό, Kicker.

FIFA: «Απορρίπτουμε την European Super League!»

«Ελπίζω να μην γίνει ποτέ αυτή η Super League. Έτσι όπως είναι τώρα το Champions League, κάνει το ποδόσφαιρο ένα σπουδαίο προϊόν. Ακόμη και το Europa League είναι σημαντικό και σπουδαίο.

Ανακοινώθηκε η δημιουργία της European Super League!

Για εμένα το Champions League είναι η Super League, στην οποία δεν χρειάζεται να παίζεις συνέχεια εναντίον των ίδιων ομάδων. Φυσικά και το οικονομικό κομμάτι είναι σημαντικό, αλλά γιατί να δημιουργήσουμε ένα σύστημα, με το οποίο η Λίβερπουλ θα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης για δέκα χρόνια συνεχόμενα; Δε νομίζω πως θα ήθελε κάποιος να βλέπει αυτό το ζευγάρι να παίζει συνέχεια για δέκα συνεχόμενα χρόνια», είχε δηλώσει πριν από δύο χρόνια ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ.

Ανακοίνωση της UEFA για τη European Super League: «Ενωμένοι να το αποτρέψουμε»