Γκάρι Νέβιλ: «Υποβιβάστε Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ» (vid)

Έξαλλος ο Γκάρι Νέβιλ για τη δημιουργία της European Super League. «Ρίξτε τους στον πάτο της βαθμολογίας», είπε για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Γιατί ζήτησε ελαφρύτερη ποινή για Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι.

Γκάρι Νέβιλ: «Υποβιβάστε Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ» (vid)

«Είναι μια εγκληματική πράξη κατά των φιλάθλων αυτής της χώρας», ανέφερε ο Γκάρι Νέβιλ, σχολιάζοντας τη δημιουργία της European Super League και την συμμετοχή σε αυτή αγγλικών ομάδων. Μάλιστα, μίλησε πριν από την επίσημη ανακοίνωση για τη δημιουργία κλειστού ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Γκάρι Νέβιλ ως σχολιαστής του SkySports είπε μεταξύ άλλων: «Όλο αυτό γίνεται λόγω απληστίας. H Super League δεν θα γίνει ποτέ. Ειλικρινά, τιμωρήστε τους. Αν επιβεβαιωθεί ότι υπέγραψαν την επιστολή, θα πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά. Βαριά πρόστιμα, αφαίρεση βαθμών, τίτλων, ό,τι να ναι. Δώστε τον τίτλο στην Μπέρνλι, στην Φούλαμ. Υποβιβάστε την Γιουνάιτεντ, τη Λίβερπουλ και την Άρσεναλ. Γιατί αυτές οι τρεις ομάδες αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο κομμάτι της ιστορίας του ποδοσφαίρου μας, για αυτό θα πρέπει να τιμωρηθούν περισσότερο. Η Τσέλσι, η Σίτι, έφεραν φρέσκα χρήματα στο παιχνίδι, βγήκαν μπροστά, φυσικά δεν είμαι χαρούμενος και με αυτές, αλλά δεν με ενοχλούν τόσο».