Μπόκα Τζούνιορς: Προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Καβάνι

Σύμφωνα με ΜΜΕ της Αργεντινής, ο Έντινσον Καβάνι έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από την Μπόκα Τζούνιορς και είναι κοντά σε συμφωνία. 

Μπόκα Τζούνιορς: Προσφέρει διετές συμβόλαιο στον Καβάνι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να κρατήσει στο δυναμικό της τον Έντινσον Καβάνι, όπως επιβεβαίωσε ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, προαναγγέλλοντας παράλληλα τις επαφές για την ανανέωση της συνεργασίας του, αλλά τα ΜΜΕ της Αργεντινής επιμένουν πως ο «Ματαδόρ» θα φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 33χρονος Ουρουγουανός φορ υπέγραψε τον Οκτώβριο συμβόλαιο για 1+1 χρόνο με τον αγγλικό σύλλογο και ως τώρα δεν έχει προλάβει να προσφέρει πολλά, για διάφορους λόγους (υποχρεωτική καραντίνα μετά την άφιξή του στη Βρετανία, έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού, μικροτραυματισμοί).

Τα ΜΜΕ του Μπουένος Αϊρες αναφέρουν πως ο Καβάνι έχει πρόταση για διετές συμβόλαιο συνεργασίας από την Μπόκα Τζούνιορς και είναι κοντά σε συμφωνία. Οι συνομιλίες των δύο πλευρών είναι στο τελικό στάδιο και οι λόγοι της συμφωνίας είναι μεν η επιθυμία του διάσημου άσου να βρίσκεται κοντά στην πατρίδα του και η φιλία του με τον πρώτο αντιπρόεδρο της ομάδας, Χουάν Ρομάν Ρικέλμε.