Τέλος εποχής: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο Σίτι - Αγκουέρο

Με ανακοίνωση της, η Μάντσεστερ Σίτι ενημέρωσε ότι ο Σέρχιο Αγκουέρο θα αποτελέσει παρελθόν ύστερα από 10 χρόνια. 

Τέλος εποχής: Ανακοινώθηκε το διαζύγιο Σίτι - Αγκουέρο

Μετά από 384 εμφανίσεις και 257 γκολ και 73 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι, ήρθε η ώρα για τον Σέργιο Αγκουέρο να πει «αντίο». Ο Αργεντινός στράικερ αναμένεται να αποχωρήσει από τους «Πολίτες» όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Ο Αγουέρο θα αποχωρήσει από τη Σίτι στο φινάλε της σεζόν, όταν και ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του. Από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της καριέρας του στην ομάδα του Μάντσεστερ είναι το γκολ κόντρα στην ΚΠΡ που χάρισε το πρωτάθλημα στους «σίτιζενς», με τον Αργεντινό στράικερ να βρίσκεται πλέον στην αναζήτηση του επόμενου ποδοσφαιρικού του σταθμού.

Πάντως στη Σίτι δεν ξεχνούν την προσφορά του. Θα γίνει άγαλμα έξω από το «Έτιχαντ» δίπλα από αυτά των Κομπανί και Ντάβιντ Σίλβα, με τον Αγουέρο να φτάνει στις 14 κατακτήσεις τίτλων, όσους έχει και ο Ντάβιντ Σίλβα, με το... βέβαιο πρωτάθλημα που θα κατακτήσει φέτος η Σίτι, ενώ έχει την ευκαιρία να τον ξεπεράσει (όντας μέσα σε Λιγκ Καπ, Κύπελλο και Champions League) και να γίνει ο ποδοσφαιριστής με τις περισσότερες κούπες στην ιστορία των «Σίτιζενς».

Πιθανότερος όλων η Μπαρτσελόνα, με την Παρί Σεν Ζερμέν να παίζει και αυτή! Ο Αγουέρο είναι ο 4ος σκόρερ στην ιστορία της Premier League με 181 γκολ αλλά και ο πρώτος ξένος σκόρερ στο κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο.