Premier League: Έβγαλε αντίδραση η Τότεναμ, τρελή ισοπαλία 3-3 η Άρσεναλ (highlights)!

Mε γκολ των Βινίσιους και Κέιν (πέναλτι) η Τότεναμ νίκησε 2-0 την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ. Το πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στην Premier League.

Premier League: Έβγαλε αντίδραση η Τότεναμ, τρελή ισοπαλία 3-3 η Άρσεναλ (highlights)!

Η Τότεναμ συνήλθε από το σοκ του αποκλεισμού της μεσοβδόμαδα από το Europa League μετά την ήττα 3-0 στο Ζάγκρεμπ κι επέστρεψε στις νίκες με το 2-0 επί της Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ.

Ο Βινίσιους, που ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα, άνοιξε το σκορ στο 29΄για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Χάρι Κέιν (68΄) με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από αδέξιο μαρκάρισμα του Κας.

Το «έλα να δεις» έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου στο ντέρμπι μεταξύ Γουέστ Χαμ κι Άρσεναλ.

Τα «σφυριά» ως το 32'... σφυροκοπούσαν τους «κανονιέρηδες» και προηγούντο 3-0 επί της πρόσφατης αντιπάλου του Ολυμπιακού, στο Europa League, αλλά τελικά συμβιβάστηκαν με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού παρότι παίκτες του έστειλαν την μπάλα συνολικά στα δίχτυα πέντε φορές τις δύο ήταν στη δική τους εστία (Σούτσεκ και Ντόσον)!

Έτσι η ομάδα του Αρτέτα, μετά τα δύο αυτογκόλ, βρήκε με τον Λακαζέτ στο 82' το γκολ της ισοφάρισης και πήρε τον πόντο, που τη διατηρεί μόλις πάνω από το μέσον της βαθμολογίας και στο -7 από την (5η) συμπολίτισσα της που έχασε την ευκαιρία να βρεθεί ισόβαθμη της 4ης Τσέλσι.

Το ματς της Παρασκευής

H Φούλαμ γνώρισε νέα ήττα στην έδρα της, καθώς έχασε (1-2) από την Λιντς. Η ομάδα του Μπιέλσα εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ανωτερότητα της, προηγήθηκε δύο φορές και στο τέλος κράτησε τη νίκη, αφήνοντας την ομάδα του Λονδίνου στη ζώνη του υποβιβασμού με 26 βαθμούς να παλεύει για τη σωτηρία της.

Το προφίλ της 29ης αγωνιστικής:

ΤΡΙΤΗ 2/3

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς 4-1

ΤΕΤΑΡΤΗ 3/3

Μπέρνλι – Λέστερ 1-1, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 1-0, Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

ΠΕΜΠΤΗ 4/3

Γουέστ Μπρομ – Έβερτον 0-1, Λίβερπουλ – Τσέλσι 0-1

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/3

Φούλαμ - Λιντς 1-2
(38’ Άντερσεν – 29’ Μπάμφορντ, 58’ Ραφίνια)

ΣΑΒΒΑΤΟ 20/3

Μπράιτον – Νιουκάστλ 3-0
(45+3' Τροσάρ, 51' Γουέλμπεκ, 68' Μοπάι)

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/3

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 3-3

(15' Λίνγκαρντ, 17' Μπόουεν, 32' Σούτσεκ - 38' αυτ. Σούτσεκ, 61' αυτ. Ντόσον, 82' Λακαζέτ)

Άστον Βίλα - Τότεναμ 0-2

(20΄Βινίσιους, 68΄πεν. Κέιν)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ