Ζότα για Ρούι Πατρίσιο: «Η ζωή είναι πιο σημαντική»

Ο σκόρερ της Λίβερπουλ, Ντιόγκο Ζότα μίλησε για τη νίκη μέσα στην έδρα της Γουλβς ενώ αναφέρθηκε και στον τραυματισμό του Ρούι Πατρίσιο.

Ζότα για Ρούι Πατρίσιο: «Η ζωή είναι πιο σημαντική»

Για την εμφάνιση της ομάδας είπε ο Ζότα:

«Θεωρώ πως πρέπει να βελτιωθούμε πολύ στο πρωτάθλημα και αυτή η νίκη μπορεί να γίνει η αρχή της βελτίωσης μας. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν δύσκολο. Το έκαναν πολύ δύσκολο για εμάς καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είχαμε μερικές ευκαιρίες καθ’ όλη τη διάρκεια, αλλά είμαστε πραγματικά ευχαριστημένοι με τη νίκη. Ήταν μια τεράστια νίκη. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί δυσκολευόμαστε. Πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

Αν μπορεί αυτό το διπλό να αλλάξει τα πράγματα:

«Το ελπίζουμε. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Έχουμε κερδίσει δύο συνεχόμενα παιχνίδια, κρατώντας ανέπαφη την εστία σου. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτό. Αν παίζουμε όπως σήμερα, θεωρώ πως έχουμε πιθανότητες να μπούμε στην τετράδα».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Θεωρώ πως όταν αντιμετωπίζεις τέτοιου είδους ομάδες πρέπει να παίρνεις κεφάλι στο σκορ, όταν βρίσκεσαι στο καλό σου διάστημα και εμείς το κάναμε αυτό. Ήταν μια καλή κίνηση μεταξύ εμένα, του Σαλάχ και του Μανέ. Ήταν πραγματικά σημαντικό. Ως επιθετικός, πάντα θέλω να έχω συμμετοχή σε γκολ. Είχα ευκαιρίες και στο Champions League, αλλά δεν τις τελείωσα. Ήταν καλό που επέστρεψα στα γκολ».

Για την επιστροφή του στο Molineux:

«Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Βρισκόμουν εδώ για πάνω από τρία χρόνια. Τους γνωρίζω σχεδόν όλους σε αυτά τα αποδυτήρια. Απλώς εύχομαι οι οπαδοί να μπορούσαν να είναι εδώ για να το κάνουν ακόμα πιο ξεχωριστό».

Γουλβς: Ευχάριστα νέα για την υγεία του Ρουί Πατρίσιο

Για τον Ρούι Πατρίσιο:

«Η ζωή είναι πιο σημαντική. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να αναρρώσει γρήγορα. Θέλω να ευχηθώ τα καλύτερα στον Πατρίσιο. Ελπίζω να μην έχει κάτι το σοβαρό. Του εύχομαι ταχεία ανάρρωση».

Premier League: «Χρυσή» νίκη Λίβερπουλ - Σοβαρός τραυματισμός Πατρίσιο (highlights)!