Ζιντάν: Σεβόμαστε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Γιουβέντους...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν ρωτήθηκε για τα περί επανόδου του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τόνισε οι «μερένγκες» σέβονται ότι ο Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Γιουβέντους

Ζιντάν: Σεβόμαστε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι παίκτης της Γιουβέντους...

Ο Ζινεντίν Ζιντάν παραχώρησε συνέντευξη Τύπου ενόψει του Σαββατιάτικου (13/03, 17.15) αγώνα με την Έλτσε για την La Liga και δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για τα όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική εκπομπή «El Chiringuito» ότι ο μάνατζερ του Κριστιάνο Ρονάλντο, Ζόρζε Μέντες, είχε ραντεβού με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής του Πορτογάλου στην ομάδα που αγωνίστηκε επί μια 9ετία (2009-18), αφού είναι απογοητευμένος με την αδυναμία της Γιουβέντους για ευρωπαϊκή διάκριση (σ. δύο σερί αποκλεισμοί στους «16», από Πόρτο και Λιόν κι ένας ακόμη στα προημιτελικά του Champions League από τον Άγιαξ), αλλά και το ότι είναι στο επίκεντρο της κριτικής, στην Ιταλία, για την απόδοση του στα ματς με τους «δράκους»

Εκεί ο Γάλλος τεχνικός δίχως να μπει στην ουσία της υπόθεσης τονίσε ότι άπαντες πρέπει να σεβαστούν ότι ο Πορτογάλος σταρ παραμένει παίκτης των «μπιανκονέρι» (σ. έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022).

«Ξέρετε τι είναι ο Κριστιάνο για την Μαδρίτη, τι έχει κάνει. Είναι απίστευτο ό,τι έχει πετύχει εδώ. Αλλά τώρα είναι παίκτης της Γιουβέντους και τα πάει καλά εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο, πολλά λέγονται, αλλά πρέπει να σεβόμαστε αυτά τα πράγματα» απάντησε σχετικά.