ΑΕΚ: Το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Πέρετζ

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον ατζέντη του Ισραηλινού μέσου της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ντορ Πέρετζ για το επίσημο ενδιαφέρον της αλλά...

ΑΕΚ: Το «εμπόδιο» του Ολυμπιακού στη μεταγραφή του Πέρετζ

Ο Nτορ Πέρετζ μένει ελεύθερος τον Ιούνιο και η ΑΕΚ πιστεύει ότι μπορεί να βρει στο πρόσωπο του ένα νέο λαβράκι σαν τον Λιβάι Γκαρσία.

Ωστόσο, όπως γράφει η ιστοσελίδα sports.walla.co.il, η υπόθεση κάθε άλλο παρά δρομολογημένη είναι αφού ο Πέρετζ, αν φύγει από τη Μακάμπι, θέλει να αγωνιστεί σε καλύτερο πρωτάθλημα από το ελληνικό.

Γράφει συγκεκριμένα η ισραηλινή ιστοσελίδα:

«Η AEK θέλει να αποκτήσει τον Ντορ Πέρετζ για την επόμενη σεζόν. Η ελληνική ομάδα που απέκτησε από την Μπεϊτάρ Ιερουσαλίμ τον Λιβάι Γκαρσία το περασμένο καλοκαίρι ενδιαφέρεται για τον Πέρετζ αφού έμαθε ότι μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν.

Εκτιμάται ότι οι Έλληνες μπορούν να προσφέρουν στον Πέρετζ περίπου 500.000 ευρώ ανά σεζόν και ίσως ακόμη λίγα περισσότερα, αλλά είναι αμφίβολο αν ο παίκτης θα προτιμήσει την προσφορά της ΑΕΚ από αυτή που έχει από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Πέρετζ θα στοχεύσει σε μια προσφορά από ένα πιο ελκυστικό πρωτάθλημα από το ελληνικό, το οποίο κυριαρχείται πλήρως από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Πιθανότατα θα ζητήσει επίσης ένα συμβόλαιο τουλάχιστον 700.000 ευρώ ανά σεζόν για να σηκωθεί και να φύγει.

Ταυτόχρονα, όλα είναι ακόμα ανοιχτά. Εφόσον ο Πέρετζ δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα αποτελέσει ελκυστικό παίκτη για τα κλαμπ μεσαίας τάξης στην Ευρώπη».