Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Μίλαν και Νάπολι (highlights) !

Με ένα τέρμα ανα ημίχρονο η, χωρίς τον Ιμπραϊμοβιτς, Μίλαν επικράτησε 2-0 στην Βερόνα της τοπικής Ελλάς κι επέστρεψε στο -3 από την Ίντερ που παίζει τη Δευτέρα (08/03). Με 3-1 νίκησε την Μπολόνια κι η Νάπολι επιστρέφοντας στο κυνήγι του Champions League. To πλήρες πρόγραμμα, τα αποτελέσματα, οι σκόρερ, τα highlights και η βαθμολογία στη Serie A.

Serie A: Επιστροφή στις νίκες για Μίλαν και Νάπολι (highlights) !

Παρά την απουσία του Ιμπραϊμοβιτς, η Μίλαν, του Πιόλι και των πολλών αναπληρωματικών (λόγω τραυματισμών) επέστρεψε στις επιτυχίες μετά το 1-1, μεσοβδόμαδα με την Ουντινέζε στο Μιλάνο κερδίζοντας 2-0 στην Βερόνα την τοπική Ελλάς.

Τα γκολ, ένα ανά ημίχρονο ο Βόσνιος Κρούνιτς κι ο Πορτογάλος Νταλότ.

Έτσι μείωσε τη διαφορά της από την κορυφή (-3) και την Ίντερ, που παίζει τη Δευτέρα με την Αταλάντα.

Στις επιτυχίες επέστρεψε κι η Νάπολι (μετά το 3-3 στο Σασουόλο) επικράτωντας 3-1 της Μπολόνια (2 σερί ήττες) κι επέστρεψε στο κυνήγι του Champions League.

Mεγάλος πρωταγωνιστής των «παρτενοπέι» του Γκατούζο ο αρχηγός Ινσίνιε με δύο γκολ.

Πάνω από τους Ναπολιτάνους (αλλά και την Αταλάντα, εν αναμονή του αγώνα της...) η Ρόμα που πέρασε μετά το 1-0 επί της Τζένοα, ενώ το «έλα να δεις» έγινε στο Φιορεντίνα - Πάρμα (3-3 με δύο γκολ μετά το 90' εκατέρωθεν).

Η ουραγός Κροτόνε επικράτησε (μετά από 7 σερί ήτες) με 4-2 της τρίτης από το τέλος Τορίνο, ενώ η Κάλιαρι πήγε στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη μέτα το 2-2 που πήρε στη Γένοβα κόντρα στην Σαμπντόρια στο 94'!

Τα ματς του Σαββάτου

Δεύτερη σερί επιτυχία, αμφότερες εντός έδρας, και πάλι με 3 γκολ για την Γιουβέντους.

Μετά το 3-0, μεσοβδόμαδα, επί της Σπέτσια ήρθε και το 3-1 επί της Λάτσιο, αλλά μ' ανατροπή αφού ως το 39' οι «μπιανκονέρι» έχαναν.

Ωστόσο ο Ραμπιό ισοφάρισε για την ομάδα του Πίρλο που πήρε τη νίκη με δύο γκολ του (δημιουργού του πρώτου γκολ) Μόρατα - ο οποίος δεν σκόραρε από τις 19/12 - σε τρία λεπτά στο δεύτερο μέρος (57'-60') τον οποίο αντικατέστησε ο Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος ξεκουραζόταν ενόψει Πόρτο που ακολουθεί κι όπου οι «μπιανκονέρι» ψάχνουν επιστροφή από το 2-1 που έχασαν στο «Ντραγκάο».

Για τους «λιατσάλι» (που είχαν δοκάρι με τον Μιλίνκοβιτς Σάβιτς στο 1-1) ήταν η 2η διαδοχική ήττα και 3η σ' όλες τις διοργανώσεις κι η 4αδα ξεμακραίνει...

Ο αγώνας της Σπέτσια με αντίπαλο τη Μπενεβέντο άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής στη Serie A νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου, με τους γηπεδούχους να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε έναν (όχι και τόσο) παλιό γνώριμο των Ελλήνων ποδοσφαιρόφιλων.

Ο λόγος για τον πρώην παίκτη της ΑΕΚ, τον Ντανιέλε Βέρντε, ο οποίος στο 71' της συνάντησης βρήκε δίχτυα και ισοφάρισε σε 1-1, γλιτώνοντας έτσι την ομάδα του από την εντός έδρας ήττα.

Εξάλλου, η Ουντινέζε συνέχιζε την συλλογή πόντων της για 4ο αγώνα (2ν. - 2 ισοπ.) κερδίζοντας την Σασουόλο 2-0 με τον, αειθαλή, Φερνάντο Γιορέντε ν' ανοίγει το σκορ και... λογαριασμό στην ομάδα!

Μάλιστα το αήττητο των «φριουλάνι» (που είναι στο μέσον της βαθμολογίας), εντός έδρας, έφτασε τα πέντε ματς (3ν. - 2 ισοπ.) εέχοντα διατηρήσει την εστία τους απαραβίαστη για 4 ματς.

Αντίθετα οι «νεροβέρντι» (βασικός κι αναντικατάστατος ο Κυριακόπουλος) χάνουν... λάδια: μετά από 2 ισοπαλίες ήρθε κι η ήττα.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/3

Σπέτσια - Μπενεβέντο 1-1
(71' Βέρντε - 24' Γκάιχ)

Ουντινέζε - Σασουόλο 2-0
(43' Γιορέντε, 93' Περέιρα)

Γιουβέντους - Λάτσιο 3-1
(39' Ραμπιό, 57', 60' (πεν.) Μοράτα - 14' Κορέα)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/3

Ρόμα - Τζένοα 1-0
(24' Μαντσίνι)

Ελλάς Βερόνα - Μίλαν 0-2
(27' Κρούνιτς, 50' Νταλότ)

Φιορεντίνα - Πάρμα 3-3
(28' Μαρτίνες, 42' Μιλένκοβιτς, 94' αυτ. Ιακοπόνι - 32' πεν. Κούτσκα, 72' Κούρτιτς, 90' Μιχάλια)

Κροτόνε - Τορίνο 4-2
(27' πεν., 54' Νουάνκο, 80' Ρέκα, 94' Ουνάς - 45' Μαντράγκορα, 84' Σανάμπρια)

Σαμπντόρια - Κάλιαρι 2-2
(78' Μπερεζίνσκι, 80' Γκαμπιαντίνι - 11' Ζοάο Πέδρο, 96' Ναϊνγκολάν)

Νάπολι - Μπολόνια 3-1
(8', 76' Ινσίνιε, 65' Οσιμέν - 73' Σοριάνο)


ΔΕΥΤΕΡΑ 8/3

21.45: Ίντερ - Αταλάντα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ