Μανέ: «H Premier League τελείωσε για εμάς, στόχος το Champions League»

Ο Σάντιο Μανέ παραδέχεται ότι η Λίβερπουλ δεν έχει πλέον ελπίδες για να κατακτήσει την Premier League και επικεντρώνεται πλέον στο Champions League.

Μανέ: «H Premier League τελείωσε για εμάς, στόχος το Champions League»

Mένοντας 19 βαθμούς πίσω από την κορυφή και τη Μάντσεστερ Σίτι και με 13 αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση της Premier League, ο Σαντιό Μανέ παραδέχεται ότι οι ελπίδες της Λίβερπουλ να διεκδικήσει τον τίτλο εκμηδενίστηκαν και πως ο κύριος στόχος τώρα είναι η κατάκτηση του Champions League.

«Ο στόχος μας από την αρχή ήταν το Champions League, η Premier League και επίσης τα παιχνίδια του Κυπέλλου. Και τώρα μπορώ να πω ότι η Premier League τελείωσε» δήλωσε ο Μανέ στο ESPN.

«Στο μυαλό μας υπάρχει πάντα αυτό: "ποτέ μην τα παρατάς" και δεν θα τα παρατήσουμε, αλλά η Σίτι θα κερδίσει σίγουρα, είναι μια καλή ομάδα και πετάει» πρόσθεσε.

Ο Μανέ ισχυρίζεται ότι η Λίβερπουλ εστιάζει πλέον στην Ευρώπη. Εκεί νίκησε εκτός έδρας (σ.σ. στη Βουδαπέστη) την Λειψία στην πρώτη μεταξύ τους συνάντηση για τους «16» του Champions League.

«Το Champions League είναι τώρα ο κύριος στόχος μας. Να το κατακτήσουμε. Αλλά δεν θα είναι εύκολο. Θα αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, αλλά είμαστε εδώ για να νικήσουμε τις καλύτερες στον κόσμο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας