Premier League: H Μάντσεστερ Σίτι (ξανα)πέρασε από το Λίβερπουλ, 3-1 την Έβερτον (highlights)

H Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Έβερτον και καλπάζει για την κατάκτηση του τίτλου. Αποτελέσματα, βαθμολογία, Highlights

Premier League: H Μάντσεστερ Σίτι (ξανα)πέρασε από το Λίβερπουλ, 3-1 την Έβερτον (highlights)

Σε εξ αναβολής συνάντηση της 16ης αγωνιστικής η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-1 εκτός έδρας την Έβερτον και αύξησε στους 10 βαθμούς τη διαφορά από Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Λέστερ στην κορυφή.

Αρχικά το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για τις 28 Δεκεμβρίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω των κρουσμάτων COVID-19 στις τάξεις της Μάντσεστερ Σίτι.

Η Έβερτον προβλημάτισε τη Μάντσεστερ Σίτι μόνο για ένα ημίχρονο, διάστημα στο οποίο ο Ριτσάρλισον (37΄ ) ισοφάρισε το γκολ που είχε σημειώσει ο Φόντεν στο 32΄.

Όμως στο β΄ημίχρονο η ομάδα του Γκουαρντιόλα πίεσε και κατάφερε να πετύχει το 1-2 με θαυμάσια προσπάθεια του Μάχρεζ στο 63'. Στο 77΄ ήρθε ο Μπερνάρντο Σίλβα για να σφραγίσει τη νίκη για τους «πολίτες»

Μέσα σε τρία λεπτά διαμορφώθηκε το 1-1 ανάμεσα σε Μπέρνλι και Φούλαμ, σε εξ αναβολής αγώνα της Premier League

Η Φούλαμ προηγήθηκε στο 49΄με τον Άινα και η Μπέρνλι ισοφάρισε στο 52’ με τον Μπαρνς.

Στη συνέχεια χάθηκαν ευκαιρίες και από τις δυο ομάδες. Όμως το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.

Το αποτέλεσμα δεν εξυπηρετεί τους «κότατζερς», κι ας ήταν φιλοξενούμενοι, καθώς προηγήθηκαν στο σκορ, αλλά δεν κατόρθωσαν να κρατήσουν το προβάδισμα ως το τέλος και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από το Λονδίνο, στην προσπάθεια που κάνουν για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Bαθμολογία